TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мајка монструм од Загреб ѝ ги скршила рацете и нозете на својата ќерка - судот ѝ одреди 5 години затвор

Press24 - 19.07.2019

Тежок случај на злоставување во Загреб, во кој 37-годишна мајка ги скршила рацете и нозете на својата ќерка која немала ни две години, ја шокираше Хрватска, но и цел регион. Мајката е осудена на 5 години затвор, максимална казна која е предвидена со ...

Мајка монструм од Загреб ѝ ги скршила рацете и нозете на својата ќерка- судот ѝ одреди 5 години затвор

Курир - 19.07.2019

Тежок случај на злоставување во Загреб, во кој 37-годишна мајка ги скршила рацете и нозете на својата ќерка која немала ни две години, ја шокираше Хрватска, но и цел регион. Мајката е осудена на 5 години затвор, максимална казна која е предвидена со ...

Мајка монструм од Загреб ѝ ги скршила рацете и нозете на својата ќерка-осудена е на 5 години затвор

Пулс24 - 20.07.2019

Тежок случај на злоставување во Загреб, во кој 37-годишна мајка ги скршила рацете и нозете на својата ќерка која немала ни две години, ја шокираше Хрватска, но и цел регион. Мајката е осудена на 5 години затвор, максимална казна која е предвидена со ...