TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се чистат коритото и бреговите на реката Црн Дрим

Нетпрес - 25.11.2022

АД ЕСМ – Подружница ХЕС Црн Дрим Струга продолжи со проектот за чистење на коритото на реката Црн Дрим. Денес по пауза од 2 години предизвикана од здраствената и енергетската криза, АД ЕСМ продолжи со третата етапа од планираното прочистување и тоа ...

ЕСМ-ХЕС „Црн Дрим“ го чисти коритото и бреговите на реката Црн Дрим

MakPress - 25.11.2022

АД ЕСМ – Подружница ХЕС Црн Дрим Струга продолжи со проектот за чистење на коритото на реката Црн Дрим. По пауза од две години предизвикана од здравствената и енергетската криза, продолжи со третата етапа од планираното прочистување и тоа од излезот ...

ЕСМ-ХЕС „Црн Дрим“ го чисти коритото и бреговите на реката Црн Дрим

Опсервер - 25.11.2022

АД ЕСМ – Подружница ХЕС Црн Дрим Струга продолжи со проектот за чистење на коритото на реката Црн Дрим. По пауза од две години предизвикана од здравствената и енергетската криза, продолжи со третата етапа од планираното прочистување и тоа од излезот ...

ЕСМ-ХЕС „Црн Дрим“ го чисти коритото и бреговите на реката Црн Дрим

Независен - 25.11.2022

АД ЕСМ – Подружница ХЕС Црн Дрим Струга продолжи со проектот за чистење на коритото на реката Црн Дрим. По пауза од две години предизвикана од здравствената и енергетската криза, продолжи со третата етапа од планираното прочистување и тоа од излезот ...

ЕСМ-ХЕС „Црн Дрим“ го чисти коритото и бреговите на реката Црн Дрим

Н.Македонија - 25.11.2022

АД ЕСМ – Подружница ХЕС Црн Дрим Струга продолжи со проектот за чистење на коритото на реката Црн Дрим. По пауза од две години предизвикана од здравствената и енергетската криза, продолжи со третата етапа од планираното прочистување и тоа од излезот ...

Видео+фото: Се чистат бреговите и коритото на Црн Дрим

OhridNews - 25.11.2022

АД ЕСМ – Подружница ХЕС Црн Дрим Струга продолжи со проектот за чистење на коритото на реката Црн Дрим. По пауза од две години предизвикана од здравствената и енергетската криза, продолжи со третата етапа од планираното прочистување и тоа од излезот ...

По 2 години продолжи проектот за чистење на коритото на Црн Дрим

Локално - 25.11.2022

АД ЕСМ – Подружница ХЕС Црн Дрим Струга продолжи со проектот за чистење на коритото на реката Црн Дрим. Денес по пауза од 2 години предизвикана од здраствената и енергетската криза, АД ЕСМ продолжи со третата етапа од планираното прочистување и тоа ...