TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оружен напад во САД: Двајца загинати, тројца повредени во станбен комплекс во Ајдахо

Слободен Печат - 21.02.2020

Меѓу повредените има и еден полицаец, а осомничениот е убиен. Најмалку две лица загинаа, а три се повредени во оружен напад во станбен комплекс за стари лица во Калдвел, во американската сојузна држава Ајдахо.

Пукотници во САД : Најмалку двајца загинати во Ајдахо (ВИДЕО)

Канал5 - 21.02.2020

Најмалку две лица загинаа, а тројца се повредени при пукотници во стар станбен комплекс во градот Калдвел, Ајдахо. Полицијата соопшти дека по пријавувањето на местото на настанот, биле пронајдени неколку жртви.

Две лица убиени, тројца повредени во оружен напад во Ајдахо

Алсат-М - 21.02.2020

Најмалку две лица загинаа, а три се повредени во оружен напад во станбен комплекс за стари лица во Калдвел, во американската сојузна држава Ајдахо. Полицијата соопшти дека по дојавата за нападот, на местото на инцидентот биле пронајдени повеќе жртви.

Две лица убиени, тројца повредени во оружен напад во Ајдахо

Курир - 21.02.2020

Најмалку две лица загинаа, а три се повредени во оружен напад во станбен комплекс за стари лица во Калдвел, во американската сојузна држава Ајдахо. Полицијата соопшти дека по дојавата за нападот, на местото на инцидентот биле пронајдени повеќе жртви.

ВИДЕО: Две лица убиени, тројца повредени во оружен напад во Ајдахо

А1 On - 21.02.2020

Најмалку две лица загинаа, а три се повредени во оружен напад во станбен комплекс за стари лица во Калдвел, во американската сојузна држава Ајдахо. Полицијата соопшти дека по дојавата за нападот, на местото на инцидентот биле пронајдени повеќе жртви.

Две лица убиени, тројца повредени во оружен напад во Ајдахо

24Инфо - 21.02.2020

Најмалку две лица загинаа, а три се повредени во оружен напад во станбен комплекс за стари лица во Калдвел, во американската сојузна држава Ајдахо. Полицијата соопшти дека по дојавата за нападот, на местото на инцидентот биле пронајдени повеќе жртви.

Две лица убиени, тројца повредени во оружен напад во Ајдахо

Сител - 21.02.2020

Најмалку две лица загинаа, а три се повредени во оружен напад во станбен комплекс за стари лица во Калдвел, во американската сојузна држава Ајдахо. Полицијата соопшти дека по дојавата за нападот, на местото на инцидентот биле пронајдени повеќе жртви.

Две лица убиени, тројца повредени во оружен напад во Ајдахо

Либертас - 21.02.2020

Најмалку две лица загинаа, а три се повредени во оружен напад во станбен комплекс за стари лица во Калдвел, во американската сојузна држава Ајдахо. Полицијата соопшти дека по дојавата за нападот, на местото на инцидентот биле пронајдени повеќе жртви.

Две лица убиени, тројца повредени во оружен напад во Ајдахо

Frontline - 21.02.2020

Полицијата соопшти дека по дојавата за нападот, на местото на инцидентот биле пронајдени повеќе жртви. Најмалку две лица загинаа, а три се повредени во оружен напад во станбен комплекс за стари лица во Калдвел, во американската сојузна држава Ајдахо.

Две лица убиени, тројца повредени во оружен напад во Ајдахо

iPortal - 21.02.2020

Најмалку две лица загинаа, а три се повредени во оружен напад во станбен комплекс за стари лица во Калдвел, во американската сојузна држава Ајдахо. Полицијата соопшти дека по дојавата за нападот, на местото на инцидентот биле пронајдени повеќе жртви.

Две лица убиени, тројца ранети во оружен напад во Ајдахо

Нетпрес - 21.02.2020

Најмалку две лица загинаа, а три се повредени во оружен напад во станбен комплекс за стари лица во Калдвел, во американската сојузна држава Ајдахо. Полицијата соопшти дека по дојавата за нападот, на местото на инцидентот биле пронајдени повеќе жртви.

Две лица убиени, тројца повредени во оружен напад во Ајдахо

Опсервер - 21.02.2020

– Најмалку две лица загинаа, а три се повредени во оружен напад во станбен комплекс за стари лица во Калдвел, во американската сојузна држава Ајдахо. Полицијата соопшти дека по дојавата за нападот, на местото на инцидентот биле пронајдени повеќе ...