TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

РЕК „Осломеј“ ќе работи повеќе за грејната сезона

+инфо - 14.08.2019

Ковачевски упати на поголема соработка меѓу РЕК „Осломеј“ и РЕК „Битола“ и на заемно искористување на заедничките капацитети на знаење и техничка логистика во рамките на АД ЕСМ. Планот на АД ЕСМ е РЕК „Осломеј“ во иднина да работи со поголем ...

Термоелектраната Осломеј ќе работи со зголемен интензитет во претстојната грејна сезона

Локално - 14.08.2019

Планот на АД „Електрани на Северна Македонија“ (ЕСМ) е РЕК „Осломеј“ во иднина да работи со поголем интензитет од претходно. Ова денеска го најави генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, кој престојуваше во ...

Термоелектраната Осломеј ќе работи со зголемен интензитет во претстојната грејна сезона

А1 On - 14.08.2019

Планот на АД „Електрани на Северна Македонија“ (ЕСМ) е РЕК „Осломеј“ во иднина да работи со поголем интензитет од претходно. Ова денеска го најави генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, кој престојуваше во ...

Термоелектраната Осломеј ќе работи со зголемен интензитет во претстојната грејна сезона

Вечер - 14.08.2019

Планот на АД „Електрани на Северна Македонија“ (ЕСМ) е РЕК „Осломеј“ во иднина да работи со поголем интензитет од претходно. Ова денеска го најави генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, кој престојуваше во ...

Термоелектраната Осломеј ќе работи со зголемен интензитет во претстојната грејна сезона

Опсервер - 14.08.2019

Планот на АД „Електрани на Северна Македонија“ (ЕСМ) е РЕК „Осломеј“ во иднина да работи со поголем интензитет од претходно. Ова денеска го најави генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, кој престојуваше во ...

Термоелектраната Осломеј во иднина ќе работи со поголем интензитет од претходно

MakPress - 14.08.2019

Планот на АД „Електрани на Северна Македонија“ (ЕСМ) е РЕК „Осломеј“ во иднина да работи со поголем интензитет од претходно. Ова денеска го најави генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, кој престојуваше во ...

Термоелектраната Осломеј ќе работи со зголемен интензитет во претстојната грејна сезона

Либертас - 14.08.2019

Планот на АД „Електрани на Северна Македонија“ (ЕСМ) е РЕК „Осломеј“ во иднина да работи со поголем интензитет од претходно. Ова денеска го најави генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, кој престојуваше во ...

Ќе се зголеми интезитетот на работа на ТЕЦ Осломеј

Слободен Печат - 14.08.2019

Ова денеска го најави генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски. Планот на АД „Електрани на Северна Македонија“ (ЕСМ) е РЕК „Осломеј“ во иднина да работи со поголем интензитет од претходно.

ТЕЦ Осломеј ќе работи со зголемен интензитет во претстојната грејна сезона

Алфа - 14.08.2019

Планот на АД „Електрани на Северна Македонија“ (ЕСМ) е РЕК „Осломеј“ во иднина да работи со поголем интензитет од претходно. Ова денеска го најави генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, кој престојуваше во ...

АД Електрани планира РЕК „Осломеј“ во иднина да работи со поголем интензитет

Радио МОФ - 14.08.2019

Планот на АД Електрани е РЕК „Осломеј“ во Кичево во иднина да работи со поголем интензитет од претходно. Ова го најави генералниот директор и претседател на Управниот одбор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски, при вчерашната работна посета на „Осломеј“.