TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Славниот музичар го губи слухот

Курир - 13.01.2018

-Се надевам дека луѓето ќе дојдат за да ме слушнат, а не од љубопитност. Знам дека ќе има и дел такви, бидејќи е неверојатно што уште сум тука, додава легендарниот гитарист. Славниот музичар и легендарен гитарист Ерик Клептон изјавил дека продолжува ...

Го губам слухот, откри Ерик Клептон

Сакам да кажам - 12.01.2018

Легендарниот музичар Ерик Клептон вели дека го губи слухот. Пејачот, кој има 72 години за „Би-Би-Си 2“ изјави дека планира да продолжи да настапува во живо, но дека е загрижен како стареењето му влијае на тоа.