TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Борел: Соработката меѓу ЕУ и САД ќе доведе до резултати и на Балканот

Либертас - 22.01.2021

Европската унија е подготвена да го обнови стратешкото партнерство со новиот американски претседател Џозеф Бајден со цел да постигне резултати во одржување на мирот и безбедноста од Западен Балкан до Источен Медитеран и Украина, изјави денеска ...

Борел: Соработката меѓу ЕУ и САД ќе доведе до резултати и на Балканот

ТВ21 - 22.01.2021

Европската унија е подготвена да го обнови стратешкото партнерство со новиот американски претседател Џозеф Бајден со цел да постигне резултати во одржување на мирот и безбедноста од Западен Балкан до Источен Медитеран и Украина, изјави денеска ...

Борел: Соработката меѓу ЕУ и САД ќе доведе до резултати и на Балканот

Опсервер - 22.01.2021

Европската унија е подготвена да го обнови стратешкото партнерство со новиот американски претседател Џозеф Бајден со цел да постигне резултати во одржување на мирот и безбедноста од Западен Балкан до Источен Медитеран и Украина, изјави денеска ...

Борел: Соработката меѓу ЕУ и САД ќе доведе до резултати и на Балканот

24Инфо - 22.01.2021

Европската унија е подготвена да го обнови стратешкото партнерство со новиот американски претседател Џозеф Бајден со цел да постигне резултати во одржување на мирот и безбедноста од Западен Балкан до Источен Медитеран и Украина, изјави денеска ...

Борел: ЕУ е подготвена да го обнови партнерството со Бајден

Слободен Печат - 22.01.2021

Европската унија е подготвена да го обнови стратешкото партнерство со новиот американски претседател Џозеф Бајден со цел да постигне резултати во одржување на мирот и безбедноста од Западен Балкан до Источен Медитеран и Украина, изјави денеска ...

Борел: Соработката меѓу ЕУ и САД ќе доведе до резултати и на Балканот

Вечер Прес - 22.01.2021

Европската унија е подготвена да го обнови стратешкото партнерство со новиот американски претседател Џозеф Бајден со цел да постигне резултати во одржување на мирот и безбедноста од Западен Балкан до Источен Медитеран и Украина, изјави денеска ...

Борел: Соработката меѓу ЕУ и САД ќе доведе до резултати и на Балканот

Денешен - 22.01.2021

Европската унија е подготвена да го обнови стратешкото партнерство со новиот американски претседател Џозеф Бајден со цел да постигне резултати во одржување на мирот и безбедноста од Западен Балкан до Источен Медитеран и Украина, изјави денеска ...

Борел: Стратешкото партнерство со Бајден за резултати и на Западниот Балкан

МКД - 22.01.2021

Европската Унија е подготвена да го обнови стратешкото партнерство со новиот американски претседател Џозеф Бајден со цел да постигне резултати во одржување на мирот и безбедноста од Западен Балкан до Источен Медитеран и Украина, изјави денеска ...

Борел: Соработката меѓу ЕУ и САД ќе доведе до резултати и на Балканот

MakPress - 22.01.2021

Европската унија е подготвена да го обнови стратешкото партнерство со новиот американски претседател Џозеф Бајден со цел да постигне резултати во одржување на мирот и безбедноста од Западен Балкан до Источен Медитеран и Украина, изјави денеска ...