TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

143-777 на Телеком и 143-502 на ВИП се броеви за донации за Атиџе и децата од „Медена земја“, победникот на Санденс

Сакам да кажам - 15.03.2019

Продукцијата на документарниот филм „Медена земја“ на режисерите Љубомир Стефанов и Тамара Котевска организира донаторска кампања за помош на протагонистите во филмот Атиџе и номадското сточарско семејство на Хусеин и Љутвие со 8 деца.

Медената земја на Атиџе од Македонија

Независен - 15.03.2019

Ерол Ризаов Одамна не ме треснало нешто толку жестоко по главата и не ми нанело толкава вознемиреност, но истовремено и милина на душата да не можам да дојдам три дена на себе од високите дози адреналин, колку што го предизвика тоа документарниот ...

Атиџе блесна во полн сјај

Независен - 15.03.2019

Документарниот филм „Медена земја“ на режисерите Љубо Стефанов и Тамара Котевска имаше две затворени проекции во киното „Милениум“, а премиерата за поширока публика ќе биде во август на фестивалот „Македокс“.

143-777 на Телеком и 143-502 на Вип се броеви за донации за Атиџе и децата од „Медена земја“, победникот на Санденс

Скопје24 - 16.03.2019

Продукцијата на документарниот филм „Медена земја“ на режисерите Љубомир Стефанов и Тамара Котевска организира донаторска кампања за помош на протагонистите во филмот Атиџе и номадското сточарско семејство на Хусеин и Љутвие со 8 деца.