TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грција: Пожар во старечки дом, две жени загинаа

Локално - 13.01.2018

Две жени починаа, а уште две се повредени во пожар кој изби во старечки дом во Калитеа, во јужното предградие на Атина. Како што пренесе агенцијата АНА, пожарот избил во утринските часови во сутеренот на домот.

Црн 13-ти јануари: Две жени изгореа живи во страшниот пожар што беснееше во старечкиот дом во Калитеа

Sky - 13.01.2018

Две жени починаа, а уште две се повредени во пожар кој изби во старечки дом во Калитеа, во јужното предградие на Атина. Како што пренесе агенцијата АНА, пожарот избил во утринските часови во сутеренот на домот.

Изгореа две жени во дом за стари лица во Калитеа

Република - 13.01.2018

Две жени починаа, а уште две се повредени во пожар кој изби во старечки дом во Калитеа, во јужното предградие на Атина. Како што пренесе агенцијата АНА, пожарот избил во утринските часови во сутеренот на домот.

Изгореа две жени во дом за стари лица

Сител - 14.01.2018

Две жени починаа, а уште две се повредени во пожар кој изби во старечки дом во Калитеа, во јужното предградие на Атина. Како што пренесе агенцијата АНА, пожарот избил во утринските часови во сутеренот на домот.

Изгореа две жени во дом за стари лица

МК News - 14.01.2018

Две жени починаа, а уште две се повредени во пожар кој изби во старечки дом во Калитеа, во јужното предградие на Атина. Како што пренесе агенцијата АНА, пожарот избил во утринските часови во сутеренот на домот.