TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВО ЖИВО) Миликије Халими: Во 4 години, сработив повеќе од сите мажи заедно во претходните 20 години, затоа гласаме за ...

Бриф - 15.10.2021

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина “Најдоброто за нашата општина” истакна декаи во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 ...

ВО 4 ГОДИНИ СРАБОТИВ ПОВЕЌЕ ОД СИТЕ МАЖИ ВО ПРЕТХОДНИТЕ 20 Споредбата е како ден и ноќ, вели Миликије Халими

+инфо - 15.10.2021

На самиот крај Миликије ги повика своите сограѓаните да го заокружат бројот 9, бројот на надеж, бројот на гордоста, бројот што ќе ѝ даде можност да продолжи уште посилно да работи за ...

Миликије Халими: Во 4 години, сработив повеќе од сите мажи заедно во претходните 20 години

Канал5 - 15.10.2021

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина истакна дека и во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 години.

Миликије Халими: Во 4 години сработив повеќе од сите мажи заедно во претходните 20 години

Република - 15.10.2021

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина „Најдоброто за нашата општина” на СДСМ истакна дека и во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните ...

Миликије Халими: Во 4 години, сработив повеќе од сите мажи заедно во претходните 20 години, затоа гласаме за ...

24Инфо - 15.10.2021

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина “Најдоброто за нашата општина” истакна декаи во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 ...

Миликије Халими: Во 4 години, сработив повеќе од сите мажи заедно во претходните 20 години, затоа гласаме за ...

Centar - 15.10.2021

Миликије Халими, актуелната градоначалничка и кандидатка за уште еден мандат во општина Арачиново на денешната граѓанска трибина “Најдоброто за нашата општина” истакна декаи во време на пандемија сработила повеќе од сите мажи во претходните 20 ...

Халими: Другите ја злоупотребувале локалната власт, ние работевме напорно

Вечер Прес - 15.10.2021

Работевме напорно, иако бевме во пандемија. Вие сте сведоци како беше Арачиново пред четири години, и како е сега. Споредбата е како ден и ноќ. Другите пред нас, ја злоупотребувале локалната власт.