TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За долг од 75.000 денари му влегол дома на спиење и му се заканил дека ќе го заколе со сор

24Инфо - 11.06.2021

Постапувајќи по поднесената кривична пријава јавниот обвинител во Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе постапка против едно лице од с.Прждево, Демир Капија, за кое постои основано сомнение дека го сторило кривичното дело – Изнуда од член ...

Драма во Гевгелија: Му должел две плати, па со срп го нападнал во спиење

Press24 - 11.06.2021

Постапувајќи по поднесената кривична пријава јавниот обвинител во Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе постапка против едно лице од с.Прждево, Демир Капија, за кое постои основано сомнение дека го сторило кривичното дело – Изнуда од член ...

Со сор му влегол дома на спиење и му барал 75.000 денари

ММС - 11.06.2021

Постапувајќи по поднесената кривична пријава јавниот обвинител во Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе постапка против едно лице од с.Прждево, Демир Капија, за кое постои основано сомнение дека го сторило кривичното дело – Изнуда од член ...

Драма во Богданци: Не му платил за чување на козите, па му упадна во спалната каде спиел со сопругата

Курир - 11.06.2021

Постапувајќи по поднесената кривична пријава јавниот обвинител во Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе постапка против едно лице од с.Прждево, Демир Капија, за кое постои основано сомнение дека го сторило кривичното дело – Изнуда од член ...

Богданци: Не му исплатил две плати па го нападнал со срп на спиење

Сител - 11.06.2021

Постапувајќи по поднесената кривична пријава јавниот обвинител во Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе постапка против едно лице од с.Прждево, Демир Капија, за кое постои основано сомнение дека го сторило кривичното дело – Изнуда од член ...

Гевгелија: Му должел две плати, па со сор го нападнал во спиење

Локално - 11.06.2021

Постапувајќи по поднесената кривична пријава јавниот обвинител во Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе постапка против едно лице од с.Прждево, Демир Капија, за кое постои основано сомнение дека го сторило кривичното дело – Изнуда од член ...

Притвор од 30 дена за изнуда во Богданци

Опсервер - 11.06.2021

– Постапувајќи по поднесената кривична пријава јавниот обвинител во Основното јавно обвинителство – Гевгелија поведе постапка против едно лице од село Прждево, Демир Капија, за кое постои основано сомнение дека го сторило кривичното дело „изнуда“ од ...

Жител на Богданци влегол во дом на негов познаник, барал 75.000 денари како надоместок за извршена работа

MakPress - 11.06.2021

Постапувајќи по поднесената кривична пријава јавниот обвинител во Основното јавно обвинителство – Гевгелија поведе постапка против едно лице од село Прждево, Демир Капија, за кое постои основано сомнение дека го сторило кривичното дело „изнуда“ од ...

За долг од 75.000 денари, му влегол дома и сакал на спиење да го заколе

Фактор - 11.06.2021

За долг од 75.000 денари, му влегол дома и сакал на спиење да го заколе. Постапувајќи по поднесената кривична пријава јавниот обвинител во Основното јавно обвинителство Гевгелија поведе постапка против едно лице од сeлото Прждево, Демир Капија, за ...

Притвор од 30 дена за изнуда во Богданци

Скопје инфо - 11.06.2021

Постапувајќи по поднесената кривична пријава јавниот обвинител во Основното јавно обвинителство – Гевгелија поведе постапка против едно лице од село Прждево, Демир Капија, за кое постои основано сомнение дека го сторило кривичното дело „изнуда“ од ...