TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милиони корисници со проблеми при пристапувањето кон мрежите Фејсбук и Инстаграм

Независен - 09.04.2021

Фејсбук и Инстаграм не работеа синоќа, а утрово, корисници во дел од светот соопштија дека не можат да ги користат овие социјални мрежи, пренесува хрватски Индекс. Причината за паѓањето на социјалните мрежи сè уште не е позната.

Facebook и Instagram со проблем за пристап за милиони корисници

Телефони.мк - 09.04.2021

Милиони корисници на Facebook и Instagram не можеле да пристапат вчера, а и утрово се жалат корисници дека не можат да пристапат кон социјалните мрежи. Причината за падот на социјалните мрежи сè уште останува непозната.

Паднаа Facebook и Instagram, дали забележавте проблеми?

Кајгана - 09.04.2021

Корисници низ различни делови од светот пријавија дека не можат да вчитаат содржини ниту да креираат постови на Facebook и на Instagram. Социјалните мрежи не им биле достапни на корисници ширум светот во четвртокот навечер, а според DownDetector ...

Вчера „паднаа“ Фејсбук и Инстаграм, утрово повторно проблеми со социјалните мрежи

Курир - 09.04.2021

Фејсбук и Инстаграм не работеа синоќа, а утрово, корисници во дел од светот соопштија дека не можат да ги користат овие социјални мрежи. Причината за паѓањето на социјалните мрежи сè уште не е позната. Твитер функционираше непречено.

Милиони корисници со проблеми при пристапувањето кон мрежите Фејсбук и Инстаграм

Канал5 - 09.04.2021

Фејсбук и Инстаграм не работеа синоќа, а утрово, корисници во дел од светот соопштија дека не можат да ги користат овие социјални мрежи, пренесува хрватски Индекс. Причината за паѓањето на социјалните мрежи сè уште не е позната.

Милиони корисници со проблеми при пристапувањето кон мрежите Фејсбук и Инстаграм

iPortal - 09.04.2021

Фејсбук и Инстаграм не работеа синоќа, а утрово, корисници во дел од светот соопштија дека не можат да ги користат овие социјални мрежи, пренесува хрватски Индекс. Причината за паѓањето на социјалните мрежи сè уште не е позната.