TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Втор уписен рок. На кои факултети останаа слободни места?

Факултети - 12.09.2019

Иако на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) се пријавија повеќе кандидати од предвидената квота, сепак, вратите на овој факултет ќе бидат и утрово отворени На сите факултети на најголемиот универзитет во Скопје има ...

Втор уписен рок, на кои факултети има слободни места?

24Инфо - 12.09.2019

На сите факултети на најголемиот универзитет во Скопје има место во вториот уписен рок, освен на Медицински, каде што државните и приватните квоти се пополнија уште во првиот, па дури и на популарниот ФИНКИ останаа триесетина места што не биле ...

Втор уписен рок на факултетите

Нетпрес - 12.09.2019

Иако на Факултетот за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) се пријавија повеќе кандидати од предвидената квота, сепак, вратите на овој факултет ќе бидат и утрово отворени На сите факултети на најголемиот универзитет во Скопје има ...

Втор уписен рок, на кои факултети има слободни места?

iPortal - 12.09.2019

На сите факултети на најголемиот универзитет во Скопје има место во вториот уписен рок, освен на Медицински, каде што државните и приватните квоти се пополнија уште во првиот, па дури и на популарниот ФИНКИ останаа триесетина места што не биле ...

Втор уписен рок на Универзитетот во Тетово

ММС - 10.09.2019

Од денеска до 13 септември трае вториот уписен рок на Универзитетот во Тетово за новата академска 2019/2020 година. Во текот на неделава потребна е апликација на интернет страницата на Универзитетот, како и да се достават потребните документи.

Втор уписен рок на УКИМ, слободни места на сите факултети, освен на Медицински

360 степени - 12.09.2019

На Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје денеска почнува вториот уписен рок. Утре и в понеделник се уписите на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ во Битола, а на16 и 17 септември на „Гоце Делчев“ во Штип.