TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ферари ги надмина очекувањата – се радуваат на рекордната година

Канал5 - 08.11.2018

И покрај тоа што има уште два месеца до крајот на годината , раководниот тим на Ферари прогласи дека 2018 била рекордна година. Италијанскиот производител на супер брзи автомобили објави дека во третиот квартал продале рекордни 2 262 автомобили .

Ферари како никогаш досега, се нижат рекорди

Точка - 08.11.2018

Ферари во последно време својата ексклузивност ја споредува со профит, па бројот на продадени автомобили и заработката на компанијата расте од година во година. Иако до крајот на календарската година остануваат уште речиси два месеци, во ...