TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нема медал за македонските одбојкари на Балканијадата во Приштина

Слободен Печат - 24.07.2021

После поразот од Црна Гора, само теоретски шанси остануваа за младите македонски одбојкари да дојдат до еден од медалите на Балканијадата во Приштина, Косово. Денеска нашата селекција не успеа да ја оствари целта откако загубија од Турција во три ...

За македонските одбојкари сè уште постои теорија за медал на Балканијадата

Слободен Печат - 24.07.2021

Поразот од Црна Гора е тежок удар, но за македонските младинци сè уште постои теорија за медал.. Македонските младински одбојкарски репрезентативци не успеаја да слават против Црна Гора и со тоа да обезбедат медал на Балканијадата во Приштина пред ...

Македонските одбојкари со пораз од Црна Гора се оддалечија од медал на јуниорската Балканијада

Курир - 24.07.2021

Македонските младински одбојкарски репрезентативци не успеаја да слават против Црна Гора и со тоа да обезбедат медал на Балканијадата во Приштина пред денешните натпревари од последното, петто, коло.

Македонските одбојкари со пораз од Црна Гора се оддалечија од медал на јуниорската Балканијада

Опсервер - 24.07.2021

Македонските младински одбојкарски репрезентативци не успеаја да слават против Црна Гора и со тоа да обезбедат медал на Балканијадата во Приштина пред денешните натпревари од последното, петто, коло.

Македонските одбојкари со пораз од Црна Гора се оддалечија од медал на јуниорската Балканијада

Сител - 24.07.2021

Македонските младински одбојкарски репрезентативци не успеаја да слават против Црна Гора и со тоа да обезбедат медал на Балканијадата во Приштина пред денешните натпревари од последното, петто, коло.

Македонските одбојкари со пораз од Црна Гора се оддалечија од медал на јуниорската Балканијада

MakPress - 24.07.2021

Македонските младински одбојкарски репрезентативци не успеаја да слават против Црна Гора и со тоа да обезбедат медал на Балканијадата во Приштина пред денешните натпревари од последното, петто, коло.

Одбојкарите подобри од Албанија, против Црна Гора за медал на Балканијадата

Екипа - 23.07.2021

Македонската машка одбојкарска репрезентација за играчи до 20 години ја совлада Албанија и денеска против Црна Гора ќе игра за обезбеден медал на Балканското првенство во Приштина. По триумфот над Косово во првото и поразот од Бугарија во второто ...