TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

РУСИЈА ВО АВГУСТ САКАЛА ДА ЈА НАПАДНЕ ЈАПОНИЈА, НО СЕ ОДЛУЧИЛА ЗА УКРАИНА: Протекуваат информации

Фактор - 26.11.2022

Во морето теории за Русија дека планира да нападне и кого, се појави нова од изданието на Newsweek, кое објави приказна дека Русија се подготвува да ја нападне Јапонија во летото 2021 година, долго пред рускиот претседател да изврши инвазија.

РУСИЈА СЕ ПОДГОТВУВАЛА ДА ЈА НАПАДНЕ ЈАПОНИЈА ВО АВГУСТ 2021, А ПОТОА ОДЛУЧИЛЕ ЗА УКРАИНА: Што пишува крт од редовите ...

Пулс24 - 26.11.2022

Сега доаѓаат најслатките детали. Писмото беше испратено од свиркач на ФСБ и најпрво беше испратено до Владимир Осечкин, руски активист за човекови права кој води антикорупциска веб-страница наречена „Гулагу.нет“, кој е прогонет во Франција.