TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Струмица се откажа од кредитот за гасификација

24 Вести - 26.07.2016

Струмица со одлука на Советот го повлече барањето, општината да подигне кредит за проширување на гасоводната мрежа. Општинските власти планираа да се задолжат кај домашни и странски банки за 43 милиони денари кои ќе беа искористени за целосно ...

Струмица се откажа од задолжување за Гасификацијата

Сакам да кажам - 25.07.2016

Општина Струмица го повлече барањето за кредитно задолжување во висина од 43 милиони денари, средства кои беа планирани за проширување на гасоводната мрежа. Предлогот стаса од градоначалникот Зоран Заев кој беше усвоен од страна на струмичките ...