TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Чисто, ама не е чисто !

24Инфо - 05.08.2022

Во организација на Градот Скопје се одвива акција за генерално чистење на делови од градот. Во овие активности се вклучени и јавните градски претпријатија. Во текот на денот беше соопштено дека ЈП „Комунална хигиена“-Скопје имало активности за ...

ЈП КХС спроведе aктивности за чистење на транспортниот центар и кејот на реката Вардар

Канал5 - 05.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, ЈП Комунална хигиена-Скопје спроведе активности за чистење на транспортниот центар под Железничката станица во Скопје, каде што беа отстранети приближно 10м3 отпад од диви депонии.

Вандализам: Запалени два контејнери за отпад во Ѓорче Петров

Слободен Печат - 05.08.2022

Несовесното однесување на дел од граѓаните продолжува. Вчера во општина Ѓорче Петров биле запалени два контејнера за ѓубре. Оттаму известуваат и за други активности кои ги преземаат овој период.

Надлежните го исчистија просторот под Железничка, но до кога ќе биде чист не се знае

Скопје инфо - 05.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, ЈП Комунална хигиена-Скопје спроведе активности за чистење на транспортниот центар под Железничката станица во Скопје, каде што беа отстранети приближно 10м3 отпад од диви депонии.

ЈПКХС спроведе активности за чистење на транспортниот центар и кејот на Вардар

MakPress - 05.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, ЈП Комунална хигиена-Скопје спроведе активности за чистење на транспортниот центар под Железничката станица во Скопје, каде што беа отстранети приближно 10м3 отпад од диви депонии.

Се чистеше Транспортниот центар под Железничка и кејот на Вардар

Макфакс - 05.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, ЈП Комунална хигиена-Скопје спроведе активности за чистење на транспортниот центар под Железничката станица во Скопје, каде што беа отстранети приближно 10м3 отпад од диви депонии.

Вчера опожарени два контејнера во Ѓорче Петров

Нетпрес - 05.08.2022

ЈП Комунална хигиена-Скопје повторно се соочува со опожарување на садовите наменети за одлагање на отпадот. Во текот на вчерашниот ден, беа опожарени два контејнера со зафатнина од 3,2м3, лоцирани на главната улица во општината Ѓорче Петров.

Се чистат депониите кај транспортниот центар под Железничката станица и кејот на Вардар

Локално - 05.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, ЈП Комунална хигиена-Скопје спроведе активности за чистење на транспортниот центар под Железничката станица во Скопје, каде што беа отстранети приближно 10м3 отпад од диви депонии.

Активности за чистење на Транспортен центар и кејот на Вардар

24Инфо - 05.08.2022

ЈП Комунална хигиена – Скопје спроведе активности за чистење на Транспортниот центар под Железничката станица во Скопје, каде што биле отстранети приближно 10 метри кубни отпад од диви депонии.

Се чисти Транспортниот центар и кејот на Вардар

Република - 05.08.2022

Во текот на вчерашниот ден ЈП Комунална хигиена – Скопје спроведе активности за чистење на транспортниот центар под Железничката станица во Скопје, каде што беа отстранети приближно 10 м 3 отпад од диви депонии.

Исчистени транспортниот центар и кејот на Вардар

Независен - 05.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, ЈП „Комунална хигиена“-Скопје спроведе активности за чистење на транспортниот центар под Железничката станица во Скопје, каде што беа отстранети приближно 10м 3 отпад од диви депонии.

Се чистеше Транспортниот центар под Железничка и кејот на Вардар

MTM - 05.08.2022

Во текот на вчерашниот ден ЈП Комунална хигиена – Скопје спроведе активности за чистење на транспортниот центар под Железничката станица во Скопје, каде што беа отстранети приближно 10м3 отпад од диви депонии.

ДОДЕКА ЧЕКААТ АВТОБУС БИЛДААТ ДЕПОНИИ Собрани 10 кубици ѓубре под Железничка

+инфо - 05.08.2022

Во организација на Градот Скопје се одвива акција за генерално чистење на кејот на реката Вардар, во којашто учествуваат сите јавни градски претпријатија. Во рамките на акцијата се реализира чистење на пешачките и велосипедските патеки, како и рачно ...

Акција на чистење на Транспортниот центар и Кејот на река Вардар

Вечер Прес - 05.08.2022

Во текот на вчерашниот ден, екипи на ЈП „Комунална хигиена“ спроведоа активности за чистење на транспортниот центар под Железничката станица во Скопје, каде што беа отстранети приближно 10 кубни метри отпад од диви депонии.