TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мета го предупреди Рама дека го чека горчлив крај

А1 On - 06.08.2022

Поранешниот албански претседател и актуелен лидер на Партијата на слободата, Илир Мета, уште еднаш ги отфрли обвиненијата на Управата за досиеја, наведувајќи дека оваа институција се претворила во слеп инструмент на Рама, кој според него користи ...

Мета го предупреди Рама дека го чека горчлив крај

Опсервер - 06.08.2022

– Поранешниот албански претседател и актуелен лидер на Партијата на слободата, Илир Мета, уште еднаш ги отфрли обвиненијата на Управата за досиеја, наведувајќи дека оваа институција се претворила во слеп инструмент на Рама, кој според него користи ...

Мета го предупреди Рама дека го чека горчлив крај

Сител - 06.08.2022

– Поранешниот албански претседател и актуелен лидер на Партијата на слободата, Илир Мета, уште еднаш ги отфрли обвиненијата на Управата за досиеја, наведувајќи дека оваа институција се претворила во слеп инструмент на Рама, кој според него користи ...

Мета го предупреди Рама дека го чека горчлив крај

24 Вести - 06.08.2022

Поранешниот албански претседател и актуелен лидер на Партијата на слободата, Илир Мета, уште еднаш ги отфрли обвиненијата на Управата за досиеја, наведувајќи дека оваа институција се претворила во слеп инструмент на Рама, кој според него користи ...

Мета го предупреди Рама дека го чека горчлив крај

Либертас - 06.08.2022

Поранешниот албански претседател и актуелен лидер на Партијата на слободата, Илир Мета, уште еднаш ги отфрли обвиненијата на Управата за досиеја, наведувајќи дека оваа институција се претворила во слеп инструмент на Рама, кој според него користи ...

Мета го предупреди Рама дека го чека горчлив крај

24Инфо - 06.08.2022

Поранешниот албански претседател и актуелен лидер на Партијата на слободата, Илир Мета, уште еднаш ги отфрли обвиненијата на Управата за досиеја, наведувајќи дека оваа институција се претворила во слеп инструмент на Рама, кој според него користи ...

Мета го предупреди Рама дека го чека горчлив крај

MakPress - 06.08.2022

Поранешниот албански претседател и актуелен лидер на Партијата на слободата, Илир Мета, уште еднаш ги отфрли обвиненијата на Управата за досиеја, наведувајќи дека оваа институција се претворила во слеп инструмент на Рама, кој според него користи ...

Мета го предупреди Рама дека го чека горчлив крај

Курир - 06.08.2022

Поранешниот албански претседател и актуелен лидер на Партијата на слободата, Илир Мета, уште еднаш ги отфрли обвиненијата на Управата за досиеја, наведувајќи дека оваа институција се претворила во слеп инструмент на Рама, кој според него користи ...

Мета го предупреди Рама: Ти не знаеше да дадеш кош, ќе имаш мизерен крај!

Фокус - 06.08.2022

Поранешниот албански претседател и актуелен лидер на Партијата на слободата, Илир Мета, уште еднаш ги отфрли обвиненијата на Управата за досиеја, наведувајќи дека оваа институција се претворила во слеп инструмент на Рама, кој според него користи ...