TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се реконструираат повеќе велосипедски патеки во градот...

Н.Македонија - 13.01.2018

Се реконструираат повеќе велосипедски патеки во градот Од градот најавуваат дека ќе продолжи реконструкцијата и изградбата на велосипедски патеки и инфраструктура на различни локации во градот.

Чести заблуди за возењето велосипед и како да ги побиеме

Радио МОФ - 12.01.2018

„Не сме Холандија или Данска“, „Не возам сега, загадено е“, „Времето не е добро“… Ова се некои од најчестите правдања што си ги кажуваме за да не возиме точак, па повторно се качуваме во автобус, ја палиме колата, или повикуваме такси.

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје

Скопје24 - 11.01.2018

Деновиве екипите на ЈП „Улици и патишта“, по налог на Градот Скопје, вршат градежни работи на велосипедско-пешачката патека по должината на булеварот „8 Септември“, на потегот од крстосницата со булевар „Партизански одреди“ до крстосницата со ...

Продолжува реконструкцијата на велосипедските патеки во Скопје

Build - 11.01.2018

Градот Скопје продолжува со реконструкција на постојната и изградба на нова велосипедска инфраструктура во Скопје. Деновиве екипите на ЈП „Улици и патишта“, по налог на Градот Скопје, вршат градежни работи на велосипедско-пешачката патека по ...