TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зимската служба на Општина Бутел распрскува емулзиона течност на повисоките места

24Инфо - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Бутел распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Радишани, Бутел 1 и 2, Скопје Север, Љубанци, Љуботен и Расадник). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет ...

Општина Карпош со течност ги прска улиците за да не замрзнат по најавите за врнежи од снег

Сакам да кажам - 13.01.2021

Општина Карпош ги прска улиците со специјална течност за да не замрзнат по најавите за врнежи од снег попладнево. Со прскалки се распрскува таканаречена емулзиона течност и тоа на повисоките места во општината како што се улиците во Жданец, ...

Течност против замрзнување на улиците на повисоките места во Бардовци, Жданец и Трнодол

Скопје инфо - 13.01.2021

Зимската служба на Карпош распрскува емулзиона течност на повисоките места во Бардовци, Жданец и Трнодол. Станува збор за средство кое спречува заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Карпош се подготвува за најавените снежни врнежи

24Инфо - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Карпош се подготвува за најавените снежни врнежи

Локално - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Опсервер - 13.01.2021

– Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Канал5 - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Слободен Печат - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Независен - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Frontline - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Либертас - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

Бриф - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.

Во општина Карпош се распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места

MakPress - 13.01.2021

Зимската служба на Општина Карпош распрскува емулзиона течност по дел од повисоките места – населби (Бардовци, Жданец и Трнодол). Станува збор за средство, чија цел е да спречи заледување на коловозот во пресрет на најавените снежни врнежи.