TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Централен регистар: Во рамки на просекот се бројките на новоформирани и згаснати фирми во 2020. година

Локално - 14.01.2021

Врзано за вчерашната изјава на претседателот на Комората на Северозападна Македонија дека на 4000 компании се згаснати во првите шест месеци, денес Централниот регистар излезе со соопштение во кое посочи податоци за 2020.

Централен регистар: Бројот на згаснати и новоосновани фирми во 2020 е во рамки на просекот

Опсервер - 14.01.2021

– Во врска со вчерашната изјава на претседателот на Комората на Северозападна Македонија дека над 4000 компании се згаснати во првите шест месеци од 2020 година, денеска Централниот регистар излезе со соопштение во кое наведува дека податоците со ...

Централен регистар: Бројот на згаснати и новоосновани фирми во 2020 е во рамки на просекот

Бизнис Вести - 14.01.2021

Во врска со вчерашната изјава на претседателот на Комората на Северозападна Македонија дека над 4000 компании се згаснати во првите шест месеци од 2020 година, денеска Централниот регистар излезе со соопштение во кое наведува дека податоците со кои ...

Централен регистар: Бројот на згаснати и новоосновани фирми во 2020 е во рамки на просекот

Канал5 - 14.01.2021

Во 2020 година основани се 7077 фирми, додека во 2019 година – 7810, а во 2018 – 7378 компании. Во врска со вчерашната изјава на претседателот на Комората на Северозападна Македонија дека над 4000 компании се згаснати во првите шест месеци од 2020 ...

Централен регистар: Бројот на згаснати и новоосновани фирми во 2020 е во рамки на просекот

Слободен Печат - 14.01.2021

Во врска со вчерашната изјава на претседателот на Комората на Северозападна Македонија дека над 4000 компании се згаснати во првите шест месеци од 2020 година, денеска Централниот регистар излезе со соопштение во кое наведува дека податоците со кои ...

Бројот на згаснати и новоосновани фирми во 2020 е во рамки на просекот

Република - 14.01.2021

Во врска со вчерашната изјава на претседателот на Комората на Северозападна Македонија дека над 4000 компании се згаснати во првите шест месеци од 2020 година, денеска Централниот регистар излезе со соопштение во кое наведува дека податоците со кои ...

Централен регистар: Бројот на згаснати и новоосновани фирми во 2020 е во рамки на просекот

А1 On - 14.01.2021

Во врска со вчерашната изјава на претседателот на Комората на Северозападна Македонија дека над 4000 компании се згаснати во првите шест месеци од 2020 година, денеска Централниот регистар излезе со соопштение во кое наведува дека податоците со кои ...