TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Папата Франциск длабоко жали за бесмислениот напад на Нов Зеланд

Макфакс - 15.03.2019

Папата Франциск изјави дека е длабоко тажен поради бесмислениот чин на насилство во Крајсчрч на Нов Зеланд, каде беа убиени 49 луѓе во терористички напад во две џамии. „Папата ги уверува сите Новозеланѓани, особено муслиманската заедница, во својата ...

Папата Франциск длабоко жали за бесмислениот напад на Нов Зеланд

Centar - 15.03.2019

Папата Франциск изјави дека е длабоко тажен поради бесмислениот чин на насилство во Крајсчрч на Нов Зеланд, каде што беа убиени 49 луѓе во терористички напад во две џамии. „Папата ги уверува сите Новозеланѓани, особено муслиманската заедница, во ...

Папата Франциск длабоко жали за бесмислениот напад на Нов Зеланд

А1 On - 15.03.2019

Папата Франциск изјави дека е длабоко тажен поради бесмислениот чин на насилство во Крајсчрч на Нов Зеланд, каде што беа убиени 49 луѓе во терористички напад во две џамии. „Папата ги уверува сите Новозеланѓани, особено муслиманската заедница, во ...