TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ЗАПОЧНА ПРОТЕСТОТ ПРЕД РТС: Опозицијата ги блокираше трите влеза во зградата на српскиот јавен сервис

Слободен Печат - 13.12.2019

Во овој момент, таму се наоѓаат претседателот на Партијата за слобода и правда (ССП) Драган Ѓилас, претседателот на Народната партија Вук Јеремиќ и повеќе други претставници на српската опозиција, како и граѓаните кои дојдоа да ги поддржат.

Јеремиќ по средбата со преставници на ЕП: За СзС заврши илузијата за можно учество на изборите

MakPress - 13.12.2019

Претседателот на Народната партија (НС) и претседавач со опозицискиот Сојуз за Србија (СзС), Вук Јеремиќ, по вечерашните разговори со посредниците од Европскиот парламент изјави дека „илузијата“ за можното учество на пролетните избори „вечерва е ...

Сојузот за Србија утре ќе го блокира влегувањето во РТС

+инфо - 12.12.2019

Сојузот за Србија соопшти дека утре ќе ги блокира сите влезови во зградата на РТС од 12 до 20 часот, незадоволни од известувањето на јавниот сервис. Претседателот на СзС, Вук Јеремиќ, на прес-конференција рече дека тоа е и предупредување и апел до ...

Српската опозиција најавува целосна блокада на зградата на државната телевизија

Слободен Печат - 12.12.2019

Еден од лидерите на српската опозиција Вук Јеремиќ за утре ги повика граѓаните да ги блокираат сите влезови и излези на РТС. Еден од лидерите на партијата Сојуз за Србија (СзС) Вук Јеремиќ најави дека СзС, неговите активисти и граѓани утре во ...

Сојузот за Србија утре ќе ги блокира влезовите во РТС

А1 On - 12.12.2019

Сојузот за Србија соопшти дека утре ќе ги блокира сите влезови во зградата на РТС од 12 до 20 часот, незадоволни од известувањето на јавниот сервис. Претседателот на СзС, Вук Јеремиќ, на прес-конференција рече дека тоа е и предупредување и апел до ...

Србија: Сојуз за Србија утре ќе го блокира влегувањето во РТС

Локално - 12.12.2019

Сојузот за Србија соопшти дека утре ќе ги блокира сите влезови во зградата на РТС од 12 до 20 часот, незадоволни од известувањето на јавниот сервис. Претседателот на СзС, Вук Јеремиќ, на прес-конференција рече дека тоа е и предупредување и апел до ...

Сојуз за Србија утре ќе го блокира влегувањето во РТС

iPortal - 12.12.2019

Сојузот за Србија соопшти дека утре ќе ги блокира сите влезови во зградата на РТС од 12 до 20 часот, незадоволни од известувањето на јавниот сервис. Претседателот на СзС, Вук Јеремиќ, на прес-конференција рече дека тоа е и предупредување и апел до ...

Сојузот за Србија утре ќе го блокира влегувањето во РТС

Нетпрес - 12.12.2019

Сојузот за Србија соопшти дека утре ќе ги блокира сите влезови во зградата на РТС од 12 до 20 часот, незадоволни од известувањето на јавниот сервис. Претседателот на СзС, Вук Јеремиќ, на прес-конференција рече дека тоа е и предупредување и апел до ...

Србија: Сојуз за Србија утре ќе го блокира влегувањето во РТС

MakPress - 12.12.2019

Сојузот за Србија соопшти дека утре ќе ги блокира сите влезови во зградата на РТС од 12 до 20 часот, незадоволни од известувањето на јавниот сервис. Претседателот на СзС, Вук Јеремиќ, на прес-конференција рече дека тоа е и предупредување и апел до ...

Јеремиќ по средбата со преставници на ЕП: За СзС заврши илузијата за можно учество на изборите

Опсервер - 13.12.2019

Претседателот на Народната партија (НС) и претседавач со опозицискиот Сојуз за Србија (СзС), Вук Јеремиќ, по вечерашните разговори со посредниците од Европскиот парламент изјави дека „илузијата“ за можното учество на пролетните избори „вечерва е ...

Јеремиќ по средбата со преставници на ЕП: За СзС заврши илузијата за можно учество на изборите

А1 On - 13.12.2019

Претседателот на Народната партија (НС) и претседавач со опозицискиот Сојуз за Србија (СзС), Вук Јеремиќ, по вчерашните разговори со посредниците од Европскиот парламент изјави дека „илузијата“ за можното учество на пролетните избори „вечерва е ...

Јеремиќ по средбата со преставници на ЕП: За СзС заврши илузијата за можно учество на изборите

24Инфо - 13.12.2019

Претседателот на Народната партија (НС) и претседавач со опозицискиот Сојуз за Србија (СзС), Вук Јеремиќ, по вечерашните разговори со посредниците од Европскиот парламент изјави дека „илузијата” за можното учество на пролетните избори „вечерва е ...