TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Не предавајте се по никоја цена:Спречете ги кашлицата и бронхитисот навреме со лекови од аптеката на природата

Вечер Прес - 18.11.2023

Штом кашлицата трае малку подолго, сите се свртуваат кон антибиотиците. Ова секако не е решение бидејќи може да направи повеќе штета отколку корист. Имено, антибиотикот нема да помогне доколку се работи за вирусно заболување, а со тоа само ќе ја ...

Домашниот сируп ја лекува и најупорната кашлица: само три состојки!

НМД - 18.11.2023

Домашниот сируп ја лекува и најупорната кашлица: само три состојки! Денеска го правиме познатиот домашен сируп против кашлица од ловоров лист и лимон. Ова е прекрасен лек за чистење на белите дробови и зајакнување на имунитетот.