TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шефот на „Бионтек“ открива кога може да го очекуваме крајот на пандемијата: „Мораме да го обезбедиме тоа, во спротивно ...

Точка - 06.05.2021

За да се исполнат тие цели ќе биде нужно да се зголеми произведувањето на вакцините, но и да се почне со мешање на различните вакцини против коронавирусот. Пандемијата на коронавирусот која што во целост го смени животниот тек на целиот свет во ...

Шефот на BioNTech откри кога можеме да очекуваме крај на пандемијата КОВИД-19 и враќање во „нормалниот“ живот

Денар - 06.05.2021

Пандемијата на коронавирусот, која целосно ги смени животите во целиот свет во последните повеќе од една година, сигурно нема да заврши оваа година. И покрај фактот дека вакцинацијата во моментов е во тек во поголемиот дел од светот, некои земји ...