TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО ДПМНЕ: Резултатот на СДСМ во земјоделието е еднаков на нула

Сител - 13.02.2018

ВМРО ДПМНЕ испрати реакција во која вели дека министерот Николовски манипулирал со земјоделците. ВМРО ДПМНЕ се грижеле за нив преку бројни мерки и програми. Постојано излегувале на терен за да не се манипулира со трудот на земјоделецот, го ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ и Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие

А1 On - 13.02.2018

ВМРО-ДПМНЕ со писмено соопштение реагира на денешната прес-конференција на министерот за земјоделие, Љупчо Николовски „СДСМ и министерот за земјоделие Љупчо Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие.

ВМРО-ДПМНЕ: За неполни два месеца СДСМ се задолжи 636 милиони евра

А1 On - 13.02.2018

„Задолжувањето стана основен механизам за функционирање на оваа влада. Помина само еден месец откако власта не задолжи 600 милиони евра. Денес повторно не задолжи за нови над 36 милиони евра.

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ место за реални проекти, парите на граѓаните ги трошеше на барок и споменици

Канал5 - 13.02.2018

ВМРО-ДПМНЕ повеќе од една деценија ја имаше власта во општина Кисела Вода и Град Скопје и доколку сакаше, досега имаше можност да обезбеди нова училишна зграда за средното земјоделско училиште и нова спортска сала за училиштето „Рајко Жинзифов“.

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ 11 години го игнорираше Куманово

Макфакс - 12.02.2018

Неодговорно и лицемерно е ВМРО-ДПМНЕ да глуми загриженост за граѓаните на Куманово, кога токму оваа партија цели 11 години ги игнорираше проблемите и потребите на жителите на општина Куманово, обвинија од СДСМ.

ВМРО – ДПМНЕ : Тутунарите не ја забораваат грижата на ВМРО-ДПМНЕ за одгледувањето на тутун и неговиот откуп

Канал5 - 13.02.2018

СДСМ и министерот за земјоделие Љупчо Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие. Дијалогот со земјоделците не постои, ниту министерот ниту неговиот заменик не се појавени помеѓу земјоделците, реагираат од ВмРО _ ДПМНЕ на ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ денес повторно не` задолжи за нови над 36 милиони евра- каде завршуваат стотиците милиони евра?

Курир - 13.02.2018

Задолжувањето стана основен механизам за функционирање на оваа влада. Помина само еден месец откако власта не задолжи 600 милиони евра. Денес повторно не задолжи за нови над 36 милиони евра.

СДСМ: Доколку сакаше ВМРО-ДПМНЕ имаше можност да обезбеди објекти за училиштата во Кисела Вода

А1 On - 13.02.2018

СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Ацо Јорданов од ВМРО-ДПМНЕ. „ВМРО-ДПМНЕ повеќе од една деценија ја имаше власта во општина Кисела Вода и Град Скопје и доколку сакаше, досега имаше можност да обезбеди нова училишна зграда ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ 11 години го игнорираше Куманово

Вечер - 12.02.2018

Неодговорно и лицемерно е ВМРО-ДПМНЕ да глуми загриженост за граѓаните на Куманово, кога токму оваа партија цели 11 години ги игнорираше проблемите и потребите на жителите на општина Куманово, обвинија од СДСМ.

ВМРО-ДПМНЕ: Министерот Љупчо Николовски е временска непогода за земјоделството

Макфакс - 13.02.2018

СДСМ и министерот за земјоделие Љупчо Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие. Дијалогот со земјоделците не постои, ниту министерот ниту неговиот заменик не се појавени помеѓу земјоделците, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ на ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ја задолжи државата за 1,4 милијарди евра

Макфакс - 13.02.2018

Задолжувањето стана основен механизам за функционирање на оваа влада. Помина само еден месец откако власта нè задолжи 600 милиони евра. Денес повторно нè задолжи за нови над 36 милиони евра, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ со години владееше со Кисела Вода и Скопје, а наместо за реални проекти парите на граѓаните ги трошеше ...

iPortal - 13.02.2018

ВМРО-ДПМНЕ повеќе од една деценија ја имаше власта во општина Кисела Вода и Град Скопје и доколку сакаше, досега имаше можност да обезбеди нова училишна зграда за средното земјоделско училиште и нова спортска сала за училиштето „Рајко Жинзифов“, но ...

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ 11 години ги игнорираше проблемите на граѓаните на Куманово

А1 On - 12.02.2018

СДСМ со писмено соопштение реагира на прес-конференцијата на Игор Божиновски од ВМРО-ДПМНЕ. „Неодговорно и лицемерно е ВМРО-ДПМНЕ да глуми загриженост за граѓаните на Куманово, кога токму оваа партија цели 11 години ги игнорираше проблемите и ...

ВМРО-ДПМНЕ: Министерот Љупчо Николовски е временска непогода за земјоделството

Вечер - 13.02.2018

СДСМ и министерот за земјоделие, Љупчо Николовски, се вистинска временска непогода за македонското земјоделие. Дијалогот со земјоделците не постои, ниту министерот ниту неговиот заменик не се појавија помеѓу земјоделците, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ на ...

ВМРО- ДПМНЕ: за неполни два месеци СДСМ се задолжи 636 милиони евра

Канал5 - 13.02.2018

Задолжувањето стана основен механизам за функционирање на оваа влада. Помина само еден месец откако власта не задолжи 600 милиони евра. Денес повторно не задолжи за нови над 36 милиони евра, се наведува во реакцијата на ВМРО-ДПМНЕ .

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ 11 години го игнорираше Куманово

Точка - 12.02.2018

Неодговорно и лицемерно е ВМРО-ДПМНЕ да глуми загриженост за граѓаните на Куманово, кога токму оваа партија цели 11 години ги игнорираше проблемите и потребите на жителите на општина Куманово, обвинија од СДСМ.

ВМРО-ДПМНЕ: Министерот Љупчо Николовски е временска непогода за земјоделството

Sky - 13.02.2018

СДСМ и министерот за земјоделие Љупчо Николовски се вистинска временска непогода за македонското земјоделие. Дијалогот со земјоделците не постои, ниту министерот ниту неговиот заменик не се појавени помеѓу земјоделците, реагираат од ВМРО-ДПМНЕ на ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ ја задолжи државата за 1,4 милијарди евра

Вечер - 13.02.2018

Задолжувањето стана основен механизам за функционирање на оваа влада. Помина само еден месец откако власта нè задолжи 600 милиони евра. Денес повторно нè задолжи за нови над 36 милиони евра, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

Реализирани се 40 инфраструктурни проекти од почетокот на мандатот, одговори СДСМ

Kumanovo News - 12.02.2018

„Граѓаните на Куманово ги препознаваат празните обвинувања на ВМРО-ДПМНЕ и реалните политики на локалната власт предводена од СДСМ. Само во првите сто дена од мандатот локалната власт предводена од градоначалникот Максим Димитриевски и СДСМ ...

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ денес повторно не` задолжи за нови над 36 милиони евра- каде завршуваат стотиците милиони евра?

Поглед - 13.02.2018

Задолжувањето стана основен механизам за функционирање на оваа влада. Помина само еден месец откако власта не задолжи 600 милиони евра. Денес повторно не задолжи за нови над 36 милиони евра.

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ 11 години го игнорираше Куманово

iPortal - 13.02.2018

Неодговорно и лицемерно е ВМРО-ДПМНЕ да глуми загриженост за граѓаните на Куманово, кога токму оваа партија цели 11 години ги игнорираше проблемите и потребите на жителите на општина Куманово.