TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Детето ми е со застој во развојот, во градинка до 10 часот не му ја менуваат пелената и не јаде ништо

Деца - 21.01.2022

Прашањата до психолозите и психотерапевтите може да ги испраќате на е-пошта: [email protected] . Ве молиме прашањата пишувајте ги на кирилица. Нашето мото е: Кој прашува, дејствува! Кој си молчи, претпоставува! ПРАШАЊЕ: Имаме огромен проблем..

Детето ми е со застој во развојот, во градинка до 10 часот не му ја менуваат пелената и не јаде ништо

Факултети - 21.01.2022

Имаме огромен проблем.. Детето има 3 години и 3 месеци и дијагноза застој во психомоторен развој. Не зборува, не јаде сам, сѐ уште носи пелена. Проблемот се појавува во градинка од страна на главната учителка во неговата група.