TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова e дефинитивно најбезбедниот град во светот

ТВ21 - 24.09.2022

Покрај веќе постоечките критериуми: дигитална, здравствена, инфраструктурна и лична безбедност, од оваа година за евалуација на најбезбедните градови во светот се воведе и мерка за квалитетот на заштитата на животната средина.

Ова e дефинитивно најбезбедниот град во светот

4NEWS - 24.09.2022

Покрај веќе постоечките критериуми: дигитална, здравствена, инфраструктурна и лична безбедност, од оваа година за евалуација на најбезбедните градови во светот се воведе и мерка за квалитетот на заштитата на животната средина.

Ова e дефинитивно најбезбедниот град во светот

Zoom - 25.09.2022

Покрај веќе постоечките критериуми: дигитална, здравствена, инфраструктурна и лична безбедност, од оваа година за евалуација на најбезбедните градови во светот се воведе и мерка за квалитетот на заштитата на животната средина.