TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Луѓето родени во овој период ќе имаат полошо ментално здравје од другите

Во Центар - 03.12.2023

Луѓето родени во овој период имаат поголеми шанси да станат ментално болни Луѓето родени во 1990-тите имаат полошо ментално здравје од која било претходна генерација, според новото истражување.

Луѓето родени во 90-тите имаат полошо ментално здравје од која било друга генерација

Пулс24 - 03.12.2023

Луѓето родени во 90-тите имаат полошо ментално здравје од која било претходна генерација, покажа ново истражување. Истражувачите од Универзитетот во Сиднеј во Австралија користеле анкети за да го следат менталното здравје на речиси 30.000 возрасни ...