TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Упатства за електронско проверување на стаж

Правдико - 17.06.2015

Фондот на пензиското и инвалидското осигурување на Македонија воспостави нова услуга, со која преку својата веб-страница обезбедува пристап на осигурениците до нивните регистрирани податоци во матичната евиденција.

Електронски увид во стажот

Тера - 17.06.2015

Граѓаните сега можат преку електронски пат да го проверат својот стаж, односно непосреден увид во податоците за стажот на осигурување и платите. За да се стане корисник на оваа услуга, потребно е корисничко име и лозинка, кое може да се добие со ...