TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Маврово и Ростуше лани доделила 33 ваучери за новороденчиња

Опсервер - 12.01.2021

– Општина Маврово и Ростуше, во текот на минатата година, доделила 33 ваучери, односно еднократен паричен надоместок за новородени деца. Споредено со претходната година, доделени се пет ваучери повеќе.

Општина Маврово и Ростуше лани доделила 33 ваучери за новороденчиња

MakPress - 12.01.2021

Општина Маврово и Ростуше, во текот на минатата година, доделила 33 ваучери, односно еднократен паричен надоместок за новородени деца. Споредено со претходната година, доделени се пет ваучери повеќе.

Општина Маврово и Ростуше лани доделила 33 ваучери за новороденчиња

Бизнис Вести - 12.01.2021

Општина Маврово и Ростуше, во текот на минатата година, доделила 33 ваучери, односно еднократен паричен надоместок за новородени деца. Споредено со претходната година, доделени се пет ваучери повеќе.