TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Капитал: За Црна Гора „мал Шенген” е оддалечување од европскиот пат

Слободен Печат - 08.11.2019

Освен Црна Гора, која јасно порача дека не е заинтересирана, Албанија своето учество го услови со учеството на Косово, за која бара да биде дел од регионалната соработка, а поради што Централноевропскиот договор за слободна трговија (ЦЕФТА) изгуби ...

Црна Гора незаинтересирана за „малиот Шенген“

ММС - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтереирана за „малиот Шенген“, единствен економски простор во кој помеѓу земјите од западен Балкан треба да се одвива непречен проток на луѓе и стоки без задржување на границите.

Балканот се трка во вооружување, нека се спремат соседите

МКД - 07.11.2019

Од влегувањето во НАТО Црна Гора веќе има потпишано два големи договори за набавка на хеликоптери и оклопни возила во вкупна вредност од 66 милиони евра, пишува Дојче веле. Како и нејзините соседи, и таа го зголемува својот воен буџет и сè почесто ...

Капитал: За Црна Гора „мал Шенген” е оддалечување од европскиот пат

24Инфо - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген”, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген“: Тоа е оддалечување од европскиот пат

Република - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген”, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.

За Црна Гора „мал Шенген“ е оддалечување од европскиот пат

Локално - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген“, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.

Капитал: За Црна Гора „мал Шенген“ е оддалечување од европскиот пат

А1 On - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген“, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.

За Црна Гора „мал Шенген“ е оддалечување од европскиот пат

Нетпрес - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген“, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.

Капитал: За Црна Гора „мал Шенген“ е оддалечување од европскиот пат

Сител - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген”, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.

Капитал: За Црна Гора „мал Шенген“ е оддалечување од европскиот пат

Опсервер - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген“, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.

Капитал: За Црна Гора „мал Шенген“ е оддалечување од европскиот пат

CivilMedia - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген“, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.

За Црна Гора „мал Шенген“ е оддалечување од европскиот пат

Вечер - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген“, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.

За Црна Гора „мал Шенген“ е оддалечување од европскиот пат

Независен - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген“, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.

Капитал: За Црна Гора „мал Шенген“ е оддалечување од европскиот пат

MakPress - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген“, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.

Капитал: За Црна Гора „мал Шенген“ е оддалечување од европскиот пат

PressingTV - 08.11.2019

Црна Гора не е заинтересирана за „мал Шенген“, единствен економски простор во кој меѓу земјите од Западен Балкан би се одвивал непречен проток на луѓе и стока без задржување на границите, објави босанскиот портал Капитал.