TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Гугл мапс“ со нова опција: Покажува каде има најмногу инфицирани

Локално - 27.09.2020

„Гугл“ објави ажурирање на апликацијата „Гугл мапс“, а иновацијата значи дека наскоро ќе можеме да видиме во кои области на мапите има најмногу заразени со коронавирус. Функцијата пристигна на „Гугл мапс“ денес и наскоро треба да биде достапна во ...

Гугл Мапс ќе покажува каде има најмногу заразени со Ковид-19

Канал5 - 27.09.2020

Гугл најави ажурирање на апликацијата Гугл Мапс, а иновацијата подразбира дека наскоро ќе можеме да видиме во која област на мапата има најмногу заразени со коронавирус. Функцијата пристигна во Гугл Мапс уште денес, а наскоро би требало да биде ...

Гугл мапс ќе покажува каде има најмногу заразени

Независен - 27.09.2020

Гугл најави ажурирање на апликацијата Гугл Мапс, а иновацијата подражбира дека наскоро ќе можеме да видиме во кои области на мапата има најмногу заразени од корона вирусот. Функцијата на Гугл Мапс стигна денеска, а наскоро треба да биде достапна во ...

Гугл Мапс ќе покажува каде има најмногу заразени со Ковид-19

Курир - 27.09.2020

Функцијата пристигна во Гугл Мапс уште денес, а наскоро би требало да биде достапна во 220 земји ширум светот. Податоците ќе бидат прикажувани како црвена точка, а колку е повеќе црвена точката, толку има повеќе заразени на 100.000 жители.

Гугл мапс ќе покажува каде има најмногу заболени

Скопје24 - 27.09.2020

Гугл најави ажурирање на апликацијата Гугл Мапс, а иновацијата подражбира дека наскоро ќе можеме да видиме во кои области на мапата има најмногу заразени од новата болест. Функцијата на Гугл Мапс стигна денеска, а наскоро треба да биде достапна во ...

Гугл мапс ќе покажува каде има најмногу заразени со ковид-19

+инфо - 27.09.2020

Гугл ќе ја ажурира апликацијата Гугл мапс со што ќе можеме да видиме во кои области има најмногу заразени од корона вирусот. Функцијата на Гугл мапс стигна денеска, а наскоро треба да биде достапна во 220 земји ширум светот.