TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Д-р Беќаровски: Последиците што ги остава ковид-19 се катастрофални – проблеми со дишењето, со шеќерот, па и со ...

+инфо - 11.06.2021

Нема орган којшто не е зафатен кај пост-ковид синдромот, а најголем процент од зафатеноста е врз белите дробови. Вирусот проаѓа, но тоа ткиво не може да се врати во нормала, објаснува д-р Нико Беќаровски.

Д-р Беќаровски: Во моментов доминира стомачен вирус, ситуацијата со ковидот е смирена, но тој не е комплетно загубен

Frontline - 11.06.2021

Доц. д-р Нико Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија која е воедно и Ургентен центар, во емисијата 24 анализа рече дека се надева ова лето пандемијата ќе стивне. Сега на повшина излегуваат пациентите кои тешко ја поднеле ...

Доктор Беќаровски: Не е само да се излечи коронавирусот, последиците кои ги остава се катастрофални

еМагазин - 11.06.2021

Професор д-р од Клиниката за токсикологија за емисијата вели дека не е само да се излечи вирусот. Последиците кои ги остава се катастрофални. “Во моментов во државата доминира стомачен вирус, клиниките се преплавени со таа патологија.

Др.Беќаровски: Последиците кои ги остава коронавирусот се карастрофални

Локално - 11.06.2021

Не е само да се излечи вирусот, последиците кои ги остава се карастрофални, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 анализа“ на ТВ 24. Тој се надева ова лето пандемијата ќе стивне.

Во моментов доминира стомачен вирус, предупредува д-р Беќаровски

Република - 11.06.2021

Доц. д-р Нико Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија која е воедно и Ургентен центар, во емисијата 24 анализа рече дека се надева ова лето пандемијата ќе стивне. Сега на повшина излегуваат пациентите кои тешко ја поднеле ...

Беќаровски: Не е само да се излечи вирусот, последиците кои ги остава се карастрофални

Press24 - 11.06.2021

Доц.д-р. Нико Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија која е воедно и Ургентен центар во емисијата 24 анализа рече дека се надева ова лето пандемијата ќе стивне. Сега на повшина излегуваат пациентите кои тешко ја поднеле ...

Д-р Беќаровски: Катастрофални се последиците кои ги остава коронавирусот

Сител - 11.06.2021

Професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за ТВ 24 вели дека не е само да се излечи коронавирусот, туку и последиците кои ги остава се катастрофални. „Во моментов во државата доминира стомачен вирус, клиниките се преплавени со таа ...

Во моментов доминира стомачен вирус, предупредува д-р Беќаровски

Скопје инфо - 11.06.2021

Доц. д-р Нико Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија која е воедно и Ургентен центар, во емисијата 24 анализа рече дека се надева ова лето пандемијата ќе стивне. Сега на повшина излегуваат пациентите кои тешко ја поднеле ...

Клиниките преплавени од пациенти со стомачен вирус

Expres - 11.06.2021

Во моментов во државата доминира стомачен вирус, клиниките се преплавени со таа патологија. Ситуацијата со ковидот е смирена, но тој не е комплетно загубен, вели д-р Нико Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија која е воедно и ...

Во моментов доминира стомачен вирус, предупредува д-р Беќаровски

Centar - 11.06.2021

Доц. д-р Нико Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија која е воедно и Ургентен центар, во емисијата 24 анализа рече дека се надева ова лето пандемијата ќе стивне. Сега на повшина излегуваат пациентите кои тешко ја поднеле ...

Д-р Беќаровски: Последиците што ги остава ковид-19 се катастрофални – проблеми со дишењето, со шеќерот, па и со ...

Centar - 11.06.2021

Кај пост-ковид синдромот нема орган којшто не е зафатен и врз кој нема краткотрајни или долготрајни последици. Не е само да се излечи вирусот, туку треба да се има предвид дека последиците кои ги остава тој вирус се катастрофални.

Беќаровски: Во државата доминира стомачен вирус, клиниките се преплавени

Курир - 11.06.2021

Доц. д-р Нико Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија која е воедно и Ургентен центар, во емисијата 24 анализа рече дека се надева ова лето пандемијата ќе стивне. Сега на повшина излегуваат пациентите кои тешко ја поднеле ...

Д-р Беќаровски: Ковид-19 остава последици на дишењето, но и со плодноста

Вечер Прес - 11.06.2021

Нема орган којшто не е зафатен кај пост-ковид синдромот, а најголем процент од зафатеноста е врз белите дробови. Вирусот проаѓа, но тоа ткиво не може да се врати во нормала, објаснува д-р Нико Беќаровски.

Последиците што ги остава ковид-19 се катастрофални: Проблеми со дишењето, со шеќерот, па и со плодноста

Република - 11.06.2021

Кај пост-ковид синдромот нема орган којшто не е зафатен и врз кој нема краткотрајни или долготрајни последици. Не е само да се излечи вирусот, туку треба да се има предвид дека последиците кои ги остава тој вирус се катастрофални.

Д-р Беќаровски: „Не е само да се излечи вирусот, последиците кои ги остава Ковид-19 се катастрофални“

Точка - 11.06.2021

Професорот д-р Нико Беќаровски од Клиника за токсикологија вели дека не треба само да се излечи коронавирусот, туку и последиците кои ги остава, а кои се катастрофални. „Во моментов во државата доминира стомачен вирус, клиниките се преплавени со таа ...

Д-р Беќаровски: Последиците што ги остава ковид-19 се катастрофални

Скопје инфо - 11.06.2021

Реално бројките стивнаа, што се однесува до ковид-пациентите, меѓутоа сега на површина излегуваат пациентите коишто година и половина седеа дома и беа исплашени, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 ...

Последиците што ги остава ковид-19 се катастрофални: Проблеми со дишењето, со шеќерот, па и со плодноста

Zoom - 11.06.2021

Кај пост-ковид синдромот нема орган којшто не е зафатен и врз кој нема краткотрајни или долготрајни последици. Не е само да се излечи вирусот, туку треба да се има предвид дека последиците кои ги остава тој вирус се катастрофални.

Д-р Беќаровски: Последиците што ги остава ковид-19 се катастрофални

Слободен Печат - 10.06.2021

Реално бројките стивнаа, што се однесува до ковид-пациентите, меѓутоа сега на површина излегуваат пациентите коишто година и половина седеа дома и беа исплашени, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 ...

Беќаровски за тв 24: Не е само да се излечи вирусот, последиците кои ги остава се карастрофални

24 Вести - 10.06.2021

Доц.д-р. Нико Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија која е воедно и Ургентен центар во емисијата 24 анализа рече дека се надева ова лето пандемијата ќе стивне. Сега на повшина излегуваат пациентите кои тешко ја поднеле ...

Д-р Беќаровски: Последиците што ги остава Kовид-19 се катастрофални

24Инфо - 10.06.2021

Реално бројките стивнаа, што се однесува до ковид-пациентите, меѓутоа сега на површина излегуваат пациентите коишто година и половина седеа дома и беа исплашени, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 ...

Д-р Беќаровски: Последиците што ги остава ковид-19 се катастрофални

Press24 - 10.06.2021

Реално бројките стивнаа, што се однесува до ковид-пациентите, меѓутоа сега на површина излегуваат пациентите коишто година и половина седеа дома и беа исплашени, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 ...

Беќаровски: Ситуацијата со ковидот е смирена, но тој не е комплетно загубен

Фактор - 10.06.2021

Последиците што ги остава Kовид-19 се катастрофални, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 анализа “ на ТВ 24. Тој се надева ова лето пандемијата ќе стивне.

Д-р Беќаровски: Последиците што ги остава ковид-19 се катастрофални

Либертас - 10.06.2021

Не е само да се излечи вирусот, последиците кои ги остава се карастрофални. Во моментов во државата доминира стомачен вирус, клиниките се преплавени со таа патологија. Ситуацијата со ковидот е смирена, но тој не е комплетно загубен, вели професор ...

Беќаровски: На површина излегуваат пациентите кои година и половина седеа дома и беа исплашени

Zoom - 10.06.2021

Професорот Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија гостуваше во денешната емисија „24 анализа“ на ТВ 24. Како што истакна тој, вирусот стивнува, но сега се појавуваат други проблеми со кои граѓаните треба да се изборат.

Беќаровски: Короната проаѓа низ белите дробови, но кај многумина тоа ткиво никогаш не се враќа во нормала

Локално - 10.06.2021

„Најголем процент на пост-ковид синдромот е зафатеноста на белите дробови. Сега вирусот проаѓа, но тоа ткиво никогаш не може да се врати во нормала како претходно“, вели д-р Нико Беќаровски за емисијата „24 анализа“, коментирајќи повеќе за ...

Беќаровски: Во моментов доминира стомачен вирус, последиците што ги остава Ковид-19 се катастрофални

Локално - 10.06.2021

„Реално бројките стивнаа, што се однесува до ковид-пациентите, меѓутоа сега на површина излегуваат пациентите кои што година и половина седеа дома и беа исплашени“, вели професор д-р Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија за емисијата „24 ...

Беќаровски: Во моментов доминира стомачен вирус, последиците од Ковид-19 се катастрофални

Lider - 10.06.2021

Доц. д-р Никола Беќаровски специјалист интернист од Клиниката за токсикологија вечерва гостуваше во емисијата „24 анализа“ на ТВ 24. Тој за емисијата „24 анализа“ вели: -Реално бројките стивнаа, што се однесува до ковид-пациентите, меѓутоа сега на ...

Беќаровски: Последиците од Ковид-19 се катастрофални

Фокус - 10.06.2021

Професорот Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија гостуваше во денешната емисија „24 анализа“ на ТВ 24. Како што истакна тој, вирусот стивнува, но сега се појавуваат други проблеми со кои граѓаните треба да се изборат.

Беќаровски: На површина излегуваат пациентите кои година и половина седеа дома и беа исплашени

Република - 10.06.2021

Професорот Нико Беќаровски од Клиниката за токсикологија гостуваше во денешната емисија „24 анализа“ на ТВ 24. Како што истакна тој, вирусот стивнува, но сега се појавуваат други проблеми со кои граѓаните треба да се изборат.