TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дошол од село во град, го паркирал автомобилот, па цели три недели не можел да најде каде го оставил…

Кумановски м. - 26.02.2021

Германец од градот Бентхајм, на северо-запад од таа земја, недалеку од границата со Холандија, не навикнат на големиот град, имал доста проблеми да го најде својот автомобил, со кој дошол.

Германија: Не можел да се сети каде го паркирал автомобилот – го барал три недели

Локално - 26.02.2021

Возач од мал град во северозападна Германија бил толку збунет во поголем град што не успеал да најде каде го паркирал својот автомобил три недели. 62-годишен Германец го паркирал своето возило во катната гаража во Оснабрик, град со 165.000 жители, ...

Изгубен Германец: Дошол во поголем град и три недели си го барал паркираниот автомобил

Канал5 - 25.02.2021

Човек од мал град во северозападна Германија, покрај холандската граница, бил толку збунет во поголем град што три недели не можел да најде каде го паркирал својот автомобил. 62-годишниот човек го паркирал своето возило во катната гаража во ...

ЈП „Парк спорт и паркинзи” и Општина Велес интензивно работат до летово да профункционира зонското паркирање

Бизнис Вести - 25.02.2021

Општина Велес во вторникот го распиша тендерот за набавка на софтвер за зонско паркирање вреден 1,5 милион денари за кој зелено светло на една од последните седници лани даде и Советот. Со околу 700 паркинг места, Велес ќе има три зони за паркирање: ...

За една недела „пајакот“ во Скопје кренал 207 непрописно паркирани возила

24Инфо - 25.02.2021

Во текот на изминатата недела (17.02 – 24.02.2021 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 207 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 31 се отстранети од зонските паркиралишта, а ...

Град Скопје: За една недела подигнати 207 непрописно паркирани возила од јавните површини

Канал5 - 25.02.2021

Во текот на изминатата недела (17.02 – 24.02.2021 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 207 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 31 се отстранети од зонските паркиралишта, а ...

За една недела во Скопје подигнати 207 непрописно паркирани возила од јавните површини

Frontline - 25.02.2021

„Во текот на изминатата недела (17.02 – 24.02.2021 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 207 возила од јавните површини во Скопје. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 31 се отстранети од зонските ...

Отстранети 207 непрописно паркирани возила од јавните површини

Вечер Прес - 25.02.2021

Во текот на изминатата недела, од 17.02 до 24.02.2021 година со специјалните возила „пајак“ на јавното претпријатие „Градски паркинг“ се отстранети вкупно 207 возила од јавните површини. Како што информираат од Град Скопје, од вкупниот број ...

Од јавните површини во Скопје за една недела подигнати 207 непрописно паркирани возила

Слободен Печат - 25.02.2021

Во текот на минатата недела со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 207 возила од јавните површини во Град Скопје. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 31 се отстранети од зонските паркиралишта, а другите 176 возила по ...

За една недела подигнати 207 непрописно паркирано возило од јавните површини

MakPress - 25.02.2021

Во текот на изминатата недела (17.02 – 24.02.2021 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 207 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 31 се отстранети од зонските паркиралишта, а ...

Буквално изгубен Германец: Отишол во поголем град и три недели не можел да најде каде си го паркирал автомобилот

Таратур - 26.02.2021

Германец од мало гратче лоцирано покрај холандската граница, кога отишол во поголем град толку се збунил и изгубил што три недели не можел да најде каде го паркирал својот автомобил. 62-годишниот човек го паркирал своето возило во катната гаража во ...

Изгубен Германец: Три недели го барал паркираното возило, затоа што не знаел каде го оставил

+инфо - 26.02.2021

62-годишниот човек го паркирал своето возило во катната гаража во Оснабрук, град со 165.000 жители, на почетокот на февруари и отишол на состанок. Германец од мало гратче лоцирано покрај холандската граница, кога отишол во поголем град толку се ...

„Пајакот“ отстранил 207 возила низ Скопје за една недела

Скопје инфо - 25.02.2021

Пајак-службата на Град Скопје во периодот од 17 до 24 февруари отстранила вкупно 207 непрописно паркирани возила од повеќе површини низ градот. „Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 31 се отстранети од зонските паркиралишта, а ...

За една недела подигнати 207 непрописно паркирани возила од јавните површини

Бизнис Вести - 25.02.2021

Во текот на изминатата недела (17.02 – 24.02.2021 година) со специјалните возила пајак се отстранети вкупно 207 возила од јавните површини. Од вкупниот број непрописно паркирани и подигнати возила, 31 се отстранети од зонските паркиралишта, а ...