TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

За прв пат по 2004-та, Фич го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска

Локално - 13.01.2018

За прв пат од 2004 годин, меѓународната рејтинг агенција „Фич“ и го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска, соопшти Хина. Рејтингот на земјата се зголемил од „ББ” на „ББ +” со стабилна перспектива.

Фич го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска по 14 години

+инфо - 13.01.2018

Рејтингот на земјата се зголемува од „ББ" на „ББ +" со стабилна перспектива. Меѓународната рејтинг агенција „Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска, првпат од 2004 година, објави хрватската агенција Хина.

Фич го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска

Р.С.Европа - 13.01.2018

Меѓународната рејтинг агенција „Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска, првпат од 2004 година, објави хрватската агенција Хина. Рејтингот на земјата се зголемува од „ББ" на „ББ +" со стабилна перспектива.

Фич го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска по 14 години

А1 On - 13.01.2018

Меѓународната рејтинг агенција „Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска, првпат од 2004 година, објави хрватската агенција Хина. Рејтингот на земјата се зголемува од „ББ” на „ББ +” со стабилна перспектива.

„Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска

Макфакс - 13.01.2018

Меѓународната рејтинг агенција „Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска, првпат од 2004 година. Како што објави хрватската агенција Хина, рејтингот на земјата се зголемува од „ББ” на „ББ +” со стабилна перспектива.

„Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска

Вечер - 13.01.2018

Меѓународната рејтинг агенција „Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска, првпат од 2004 година. Како што објави хрватската агенција Хина, рејтингот на земјата се зголемува од „ББ” на „ББ +” со стабилна перспектива.

„Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска

Sky - 13.01.2018

Меѓународната рејтинг агенција „Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска, првпат од 2004 година. Како што објави хрватската агенција Хина, рејтингот на земјата се зголемува од „ББ” на „ББ +” со стабилна перспектива.

„Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска

Денар - 14.01.2018

Меѓународната рејтинг агенција „Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска, првпат од 2004 година. Како што објави хрватската агенција Хина, рејтингот на земјата се зголемува од „ББ” на „ББ +” со стабилна перспектива.

„Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска

Локално - 14.01.2018

Меѓународната рејтинг агенција „Фич“ го зголеми кредитниот рејтинг на Хрватска, првпат од 2004 година. Како што објави хрватската агенција Хина, рејтингот на земјата се зголемува од „ББ” на „ББ +” со стабилна перспектива.