TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера пронајдени на археолошкиот локалитет Градиште-Антигонеа во Неготино

MTM - 12.09.2019

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера се пронајдени на археолошкиот локалитет Градиште во Неготино. Директорката на Музеј на град Неготино, Драгица Чекорова за МИА информира дека во тек се годинашниве археолошки истражувања кои се ...

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера пронајдени на археолошкиот локалитет Градиште-Антигонеа во Неготино

ММС - 12.09.2019

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера се пронајдени на археолошкиот локалитет Градиште во Неготино. Директорката на Музеј на град Неготино, Драгица Чекорова за МИА информира дека во тек се годинашниве археолошки истражувања кои се ...

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера пронајдени на археолошкиот локалитет Градиште-Антигонеа во Неготино

Канал5 - 12.09.2019

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера се пронајдени на археолошкиот локалитет Градиште во Неготино. Директорката на Музеј на град Неготино, Драгица Чекорова за МИА информира дека во тек се годинашниве археолошки истражувања кои се ...

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера пронајдени на археолошкиот локалитет во Неготино

Независен - 12.09.2019

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера се пронајдени на археолошкиот локалитет Градиште во Неготино. Директорката на Музеј на град Неготино, Драгица Чекорова информира дека во тек се годинашниве археолошки истражувања кои се реализираат од ...

Пронајдени луксузни парчиња од керамика на локалитет во Неготино

ММС - 12.09.2019

Луксузни парчиња керамика кои датираат од пред нашата ера се пронајдени на неготинскиот локалитет „Градиште“. Овде во тек се годинашниве археолошки истражувања кои ги реализира стручен тим од археолози, професори и студенти од Археолошкиот музеј на ...

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера пронајдени на археолошкиот локалитет Градиште-Антигонеа во Неготино

1tv - 12.09.2019

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера се пронајдени на археолошкиот локалитет Градиште во Неготино. Директорката на Музеј на град Неготино, Драгица Чекорова за МИА информира дека во тек се годинашниве археолошки истражувања кои се ...

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера пронајдени на археолошки локалитет во Неготино

PressingTV - 12.09.2019

Луксузни парчиња од керамика од пред нашата ера се пронајдени на археолошкиот локалитет Градиште во Неготино. Директорката на Музеј на град Неготино, Драгица Чекорова за МИА информира дека во тек се годинашниве археолошки истражувања кои се ...