TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Роден е без раце и нозе , па сепак вози комбе низ целиот свет (ВИДЕО)

Кумановски м. - 19.09.2020

И покрај големиот хендикеп Американецот може да вози и да патува каде што сака. Џанис Мек Дејвид е роден без раце и нозе, но тоа не го спречува да се обиде да го живее животот во потполност.

Роден е без раце и нозе , па сепак вози комбе низ целиот свет(ВИДЕО)

Канал5 - 18.09.2020

И покрај големиот хендикеп Американецот може да вози и да патува каде што сака. Џанис Мек Дејвид е роден без раце и нозе, но тоа не го спречува да се обиде да го живее животот во потполност.

(ВИДЕО) Роден е без раце и нозе но сепак вози автомобил:Еве како!

Екран - 18.09.2020

И’ покрај големиот хендикеп може да вози и да патува каде сака. Џенис МекДејвид е роден без раце и нозе, но тоа не го спречило да се обиде да го живее животот во потполност. Покрај тоа што може да се справи со секојдневните животни предизвици како ...