TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Патниците со задржување од еден час го поминуваат бугарскиот граничен премин кај Делчево

Сител - 12.01.2019

Пад на електронскиот систем на граничниот премин „Станке Лисичково“ повторно предизвика задржување од околу еден час на патничките возила што од Делчево патуваат кон соседна Бугарија. Возачи се жалат дека ова не е прв пат да чекаат повеќе од еден ...

Околу еден час се чека за премин на бугарскиот граничен премин кај Делчево

MTM - 12.01.2019

Пад на електронскиот систем на граничниот премин „Станке Лисичково" повторно предизвика задржување од околу еден час на патничките возила што од Делчево патуваат кон соседна Бугарија. Возачи се жалат дека ова не е прв пат да чекаат повеќе од еден ...