TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сугарески: Засилени активностите на автопатот Кичево-Охрид

Канал5 - 06.12.2018

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески очекува сериозно интензивирање на активностите на автопатот Кичево-Охрид следната година и тој да биде готов во предвидениот рок до јуни 2021 година.

Интензивни активности на автопатот Охрид-Кичево, се проектира првата делница од автопатот Кичево- Гостивар

OhridNews - 06.12.2018

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески очекува интензивирање на активностите за изградба на автопатот Кичево-Охрид со цел да биде готов во предвидениот рок до јуни 2021 година. При неговата денешна посета на Кичево, Сугарески изјави дека на ...

Сугарески во работна посета на Општина Кичево

Н.Македонија - 06.12.2018

Во работна посета на Општина Кичево денеска беше министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, кој при денешниот престој во Кичево оствари средба со градоначалникот Фатмир Дехари, каде се запозна со проектите и плановите кои треба да ги реализира ...

Сугарески: Засилени активностите на автопатот Кичево-Охрид

+инфо - 06.12.2018

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески очекува сериозно интензивирање на активностите на автопатот Кичево-Охрид следната година и тој да биде готов во предвидениот рок до јуни 2021 година.

Сугарески: Засилени активностите на автопатот Кичево-Охрид

Вечер - 06.12.2018

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески очекува сериозно интензивирање на активностите на автопатот Кичево-Охрид следната година и тој да биде готов во предвидениот рок до јуни 2021 година.

Сугарески: Засилени активностите на автопатот Кичево-Охрид

А1 On - 06.12.2018

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески очекува сериозно интензивирање на активностите на автопатот Кичево-Охрид следната година и тој да биде готов во предвидениот рок до јуни 2021 година.

Сугарески: Засилени активностите на автопатот Кичево-Охрид

Локално - 06.12.2018

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески очекува сериозно интензивирање на активностите на автопатот Кичево-Охрид следната година и тој да биде готов во предвидениот рок до јуни 2021 година.