TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Србија никогаш немало помалку жители од денес

Слободен Печат - 19.01.2020

Тоа што загрижува е фактот дека негативниот природен прираст постојано се зголемува: секоја година Србија е помала за околу 36.000 жители. Добра вест е тоа што во првите десет месеци од минатата година во Србија се родени околу 600 бебиња повеќе ...

Ѓорчев: Според сите бројки и сите статистики Македонија се соочува со невидена досега демографска катастрофа

Канал5 - 19.01.2020

Оваа прес конференција е посветена на демографските движења на податоците изнесени од заводот за статистика и она се што е поврзано со наталитетот и природниот прираст. Според сите бројки и сите статистики Македонија се соочува со невидена досега ...

Ѓорчев: Демографската рецесија е шокантни 16 отсто, Македонија се иселува и исчезнува

Курир - 19.01.2020

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев одржа прес- конференција посветена на демографските движења на податоците изнесени од заводот за статистика и она се што е поврзано со наталитетот и природниот прираст.

(Видео) Ѓорчев: Заевизмот ја направи Македонија празна и пуста земја

Макфакс - 19.01.2020

Според сите бројки и сите статистики Македонија се соочува со невидена досега демографска катастрофа, рече на прес-конференција Влатко Ѓорчев од ВМРО-ДПМНЕ. Како што кажа тој, пробиени се сите негативни рекорди.

Ѓорчев: Во Македонија никогаш досега не се раѓале помалку деца

Слободен Печат - 19.01.2020

Во 2016 година, истакна Ѓорчев, во време на владата на ВМРО ДПМНЕ во првите три квартали од јануари до септември во Македонија биле родени 17.400 бебиња. Според сите бројки и сите статистики Македонија се соочува со невидена досега демографска ...

Ѓорчев: Во Македонија никогаш до сега не се раѓале помалку деца

Република - 19.01.2020

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев одржа прес- конференција посветена на демографските движења на податоците изнесени од заводот за статистика и она се што е поврзано со наталитетот и природниот прираст.

Македонија се соочува со демографска катастрофа

Нетпрес - 19.01.2020

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев одржа прес- конференција за демографските движења, според податоците изнесени од Државниот заводот за статистика и она се што е поврзано со наталитетот и природниот прираст.

Владимир Ѓорчев: Македонија се соочува со досега невидена демографска катастрофа

Либертас - 19.01.2020

Оваа прес конференција е посветена на демографските движења на податоците изнесени од заводот за статистика и она се што е поврзано со наталитетот и природниот прираст. Според сите бројки и сите статистики Македонија се соочува со невидена досега ...

Ѓорчев: Македонија се соочува со невидена досега демографска катастрофа

365 - 19.01.2020

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Влатко Ѓорчев одржа прес- конференција за демографските движења, според податоците изнесени од Државниот заводот за статистика и она се што е поврзано со наталитетот и природниот прираст.

Ѓорчев: Статистиките покажуваат дека Македонија се соочува со демографска катастрофа

MakPress - 19.01.2020

Оваа прес конференција е посветена на демографските движења на податоците изнесени од заводот за статистика и она се што е поврзано со наталитетот и природниот прираст. Според сите бројки и сите статистики Македонија се соочува со невидена досега ...