TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Снег во Србија: Златибор и Копаоник под бела прекривка

Сител - 21.11.2020

Денеска Србија се разбуди под бела прекривка. Како што и беше најавено, денеска е значително постудено, но на првиот снег му се израдуваа само на планините. На социјалните мрежи веднаш се појавија првите фотографии кои прикажуваат снег на Копаоник, ...

Забелеа планините во Србија – падна првиот снег

Независен - 21.11.2020

Како што најавија метеоролозите, во соседна Србија денеска е значително постудено, а тоа придонесе на планините да падне и првиот снег. Многумина му се израдуваа на снегот, па на социјалните мрежи осамнаа првите фотографии кои прикажуваат снег на ...

Забелеа Копаоник и Златибор

Република - 21.11.2020

Србија се разбуди под бела прекривка. Како што беше најавено, денеска е значително постудено, но на првиот снег му се израдуваа само на планините. На социјалните мрежи осамнаа првите фотографии кои прикажуваат снег на Копаоник, Златибор и на други ...