TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

Канал5 - 22.11.2020

Седумнаесет милиони евра за помош на 400 компании, најавува премиерот Зоран Заев. Со плановите за кроењето на буџетот за следната година премиерот Заев најави финансиска помош од 17, милиони евра наменета 400 компании.

(ВИДЕО) Заев: Финансиска помош вредна 17,2 милиони евра наменети за 400 компании

Локално - 22.11.2020

Премиерот, Зоран Заев утринава најави финансиска помош за 400 компании во износ од 17,2 милиони евра, како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста. „400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, како дел од ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

Бриф - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил . Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

24 Вести - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска помош од 17,2 милиони евра

Фокус - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

iPortal - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

Сител - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

24Инфо - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

Press24 - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. „Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра (видео)

Независен - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил . Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

Алсат-М - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

Бизнис Вести - 22.11.2020

Скопје, 22 ноември 2020 (МИА) – Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил.

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

Нова ТВ - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил . Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска помош од 17,2 милиони евра

Либертас - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

ЗАЕВ: Даваме 17,2 милиони евра за отворање нови работни места во 400 компании

Денешен - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

Вечер Прес - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: Финансиска помош за 400 компании во износ од 17,2 милиони евра

CivilMedia - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот Фејсбук профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Заев: 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

Граѓански збор - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

Финансиска поддршка за 400 комапнии во износ од 17,2 милиони евра

Нетпрес - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. -Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...

400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра

Пари - 22.11.2020

Како дел од мерката за зајакнување на конкурентноста, 400 компании ќе добијат финансиска поддршка во износ од 17,2 милиони евра, напиша премиерот Зоран Заев на својот фејсбук-профил. Целта на оваа економска мерка, потенцира премиерот Заев, е ...