TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВИДЕО ОД АПСЕЊАТА: Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти, приведени 10 лица

Centar - 05.06.2023

Денеска (05.06.2023) од страна на Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе при Сектор за криминалистички истраги во Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, во содејство со Одделот за специјални и ...

Кумановци и кратовци уапсени во меѓународна група за шверц на мигранти (ВИДЕО)

Кумановски м. - 05.06.2023

Денеска (05.06.2023) од страна на Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе при Сектор за криминалистички истраги во Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, во содејство со Одделот за специјални и ...

ВИДЕО: Уапсени 10 лица - сузбиена е организирана меѓународна група за криумчарење мигранти

Сител - 05.06.2023

Денеска (05.06.2023) од страна на Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе при Сектор за криминалистички истраги во Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, во содејство со Одделот за специјални и ...

(Видео) Голема акција во Македонија: Сузбиена меѓународна група за шверцување мигранти, приведени 10 лица

Макфакс - 05.06.2023

Денеска од страна на Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе при Сектор за криминалистички истраги во Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, во содејство со Одделот за специјални и посебни ...

МВР: Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти, приведени 10 лица

Канал5 - 05.06.2023

Спроведена координирана полициска операција со цел сузбивање на организирана криминална група, која го извршувала кривичното дело криумчарење мигранти. Денеска (05.06.2023) од страна на Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и ...

Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти, приведени 10 лица

Бизнис Вести - 05.06.2023

Десет лица се приведени во денешната координирана полициска операција со цел сузбивање на организирана криминална група, која го извршувала кривичното дело криумчарење мигранти. Тројца членови на криминалната група веќе издржуваат мерка затвор во ...

(ВИДЕО)Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти, приведени 10 лица

Локално - 05.06.2023

Денеска (05.06.2023) од страна на Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе при Сектор за криминалистички истраги во Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, во содејство со Одделот за специјални и ...

Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти - приведени 10 лица

Press24 - 05.06.2023

Денеска (05.06.2023) од страна на Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе при Сектор за криминалистички истраги во Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, во содејство со Одделот за специјални и ...

Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти, МВР уапси 10 лица

Скопје инфо - 05.06.2023

Десет лица се приведени во денешната координирана полициска операција со цел сузбивање на организирана криминална група, која го извршувала кривичното дело криумчарење мигранти. Тројца членови на криминалната група веќе издржуваат мерка затвор во ...

Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти, приведени 10 лица

Frontline - 05.06.2023

Десет лица се приведени во денешната координирана полициска операција со цел сузбивање на организирана криминална група, која го извршувала кривичното дело криумчарење мигранти. Тројца членови на криминалната група веќе издржуваат мерка затвор во ...

ВИДЕО: Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти, приведени 10 лица

Курир - 05.06.2023

Денеска (05.06.2023) од страна на Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе при Сектор за криминалистички истраги во Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, во содејство со Одделот за специјални и ...

(ВИДЕО) Приведени 10 лица кои биле дел од организирана меѓународна група за криумчарење мигранти

4NEWS - 05.06.2023

Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе при Сектор за криминалистички истраги во Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, во содејство со Одделот за специјални и посебни операции, Секторите за ...

Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти, приведени 10 лица

Опсервер - 05.06.2023

Десет лица се приведени во денешната координирана полициска операција со цел сузбивање на организирана криминална група, која го извршувала кривичното дело криумчарење мигранти. Тројца членови на криминалната група веќе издржуваат мерка затвор во ...

(ВИДЕО) Фатени се 10 криумчари на мигранти кои вршеле транспорт по цена меѓу 2.000 и 4.000 евра по лице

Фокус - 05.06.2023

Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе при Сектор за криминалистички истраги во Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, денеска под раководство на Јавен обвинител од ОЈО за ГОКК, во рамките на ...

Приведени се 10 лица, членови на меѓународна група за криумчарење мигранти (ВИДЕО)

МКД - 05.06.2023

„Исар“, к риминалистичка та истрага која беше спроведена со координирана полициска операција со цел сузбивање на организирана криминална група, која го извршувала кривичното дело криумчарење мигранти , денеска заврши со приведување на 10 лица.

Акција на МВР: Сузбиена меѓународна група за криумчарење на мигранти, уапсени 10 лица

Вечер Прес - 05.06.2023

Десет лица се приведени во денешната координирана полициска операција со цел сузбивање на организирана криминална група, која го извршувала кривичното дело криумчарење мигранти. Тројца членови на криминалната група веќе издржуваат мерка затвор во ...

Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти, приведени 10 лица

Zoom - 05.06.2023

Десет лица се приведени во денешната координирана полициска операција со цел сузбивање на организирана криминална група, која го извршувала кривичното дело криумчарење мигранти. Тројца членови на криминалната група веќе издржуваат мерка затвор во ...

Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти, приведени 10 лица

ТВ21 - 05.06.2023

Денеска (05.06.2023) од страна на Националната единица за сузбивање на криумчарење мигранти и трговија со луѓе при Сектор за криминалистички истраги во Оддел за сузбивање на организиран и сериозен криминал, во содејство со Одделот за специјални и ...

(ВИДЕО) Сузбиена организирана меѓународна група за криумчарење мигранти, приведени 10 лица

Бриф - 05.06.2023

Десет лица се приведени во денешната координирана полициска операција со цел сузбивање на организирана криминална група, која го извршувала кривичното дело криумчарење мигранти. Тројца членови на криминалната група веќе издржуваат мерка затвор во ...