TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европол: За четири дена уапсени 148 лица на Западен Балкан

А1 On - 14.09.2018

Речиси половина милион лица, автомобили и простории беа проверени минатата недела за време на меѓународната полициска операција координирана од Европол и ЕМПАКТ Фајерармс во рамките на борбата против криминалот, со потекло од Западен Балкан.

Уапсени 148 лица во акција на Европол

Макфакс - 14.09.2018

Речиси половина милион луѓе, возила и простории се прегледани минатата недела за време на заедничката акција која ја координирале ЕМПАЦТ, Фајерармс и Европол во борба против криминалот кој што потекнува од Западен Балкан.

Европол: За четири дена уапсени 148 лица на Западен Балкан

Локално - 14.09.2018

Речиси половина милион лица, автомобили и простории беа проверени минатата недела за време на меѓународната полициска операција координирана од Европол и ЕМПАКТ Фајерармс во рамките на борбата против криминалот, со потекло од Западен Балкан .

Уапсени 148 лица во акција на Европол

Правдико - 14.09.2018

Речиси половина милион луѓе, возила и простории се прегледани минатата недела за време на заедничката акција што ја координирале ЕМПАЦТ, „Фајерармс“ и Европол во борбата против криминалот кој потекнува од Западен Балкан.

Европол: За четири дена уапсени 148 лица на Западен Балкан

1tv - 14.09.2018

Речиси половина милион лица, автомобили и простории беа проверени минатата недела за време на меѓународната полициска операција координирана од Европол и ЕМПАКТ Фајерармс во рамките на борбата против криминалот, со потекло од Западен Балкан.

Европол: За четири дена уапсени 148 лица на Западен Балкан

Либертас - 14.09.2018

Речиси половина милион лица, автомобили и простории беа проверени минатата недела за време на меѓународната полициска операција координирана од Европол и ЕМПАКТ Фајерармс во рамките на борбата против криминалот, со потекло од Западен Балкан .

Европол: За четири дена уапсени 148 лица на Западен Балкан

Вечер - 14.09.2018

Речиси половина милион лица, автомобили и простории беа проверени минатата недела за време на меѓународната полициска операција координирана од Европол и ЕМПАКТ Фајерармс во рамките на борбата против криминалот, со потекло од Западен Балкан .

Во операција на Европол уапсени 148 лица од Западен Балкан

Р.С.Европа - 14.09.2018

Речиси половина милион лица, автомобили и простории беа проверени минатата недела за време на меѓународната полициска операција координирана од Европол и ЕМПАКТ Фајерармс во рамките на борбата против криминалот, со потекло од Западен Балкан.

Европол: За четири дена уапсени 148 лица на Западен Балкан

Стандард - 14.09.2018

Речиси половина милион лица, автомобили и простории беа проверени минатата недела за време на меѓународната полициска операција координирана од Европол и ЕМПАКТ Фајерармс во рамките на борбата против криминалот, со потекло од Западен Балкан.

Европол: За четири дена уапсени 148 лица на Западен Балкан

Алфа - 14.09.2018

Речиси половина милион лица, автомобили и простории беа проверени минатата недела за време на меѓународната полициска операција координирана од Европол и ЕМПАКТ Фајерармс во рамките на борбата против криминалот, со потекло од Западен Балкан .