TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сите возачи во Формула 1 добиваат „Driver’s Eye“ камери

Gol.mk - 25.01.2023

Формула 1 секоја сезона воведува по некој нов технолошки изум. Сега, потврдено е дека технологијата која се тестираше во минатите неколку сезони, конечно доаѓа во целост во мото-спортот. Имено, Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“ и од ...

Решено: Сите возачи „Driver’s Eye“ камери на кацигите

SportMedia - 24.01.2023

Од оваа сезона сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери на кацигите кои ќе им помогнат на телевизиските гледачи да видат се што гледа возачот зад воланот на болидот. Формула 1 потпиша договор со Рејсинг Форс груп за користење на камерите ...

Камери на кацигите за уште подобро искуство во гледањето Ф1

Кајгана - 24.01.2023

Сите возачи на Формула 1 болидите во новата 2023 сезона ќе имаат минијатурни камери во своите кациги кои на гледачите крај малите екрани ќе им помогнат да го видат сето она што го гледаат возачите за време на управувањето на тркачките болиди.

Сите возачи ќе имаат „Driver’s Eye“ камери

TopSport - 24.01.2023

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на автомобилот. Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“, за користење на ...

Сите возачи ќе имаат камери на кацигите во 2023 година

Спортклуб - 24.01.2023

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на тркачки автомобил. Формула 1 потпиша договор со Racing Force Group за користење на ...

Сите возачи ќе имаат Driver’s Eye-камери

Макфакс - 24.01.2023

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на автомобилот. Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“, за користење на ...

Сите возачи ќе имаат „Driver’s Eye“ камери

MTM - 24.01.2023

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на автомобилот. Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“, за користење на ...

Возачи во Ф1, ќе имаат “Driver’s Eye” камери на кацигите

Алсат-М - 24.01.2023

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на автомобилот. Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“, за користење на ...

Возачи во Ф1, ќе имаат “Driver’s Eye” камери на кацигите

Zoom - 24.01.2023

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на автомобилот. Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“, за користење на ...

Возачите во Ф1 ќе носат камери на кацигите во новата сезона

Екипа - 24.01.2023

Во 2023 година сите возачи на Формула 1 ќе имаат минијатурни камери во кацигите, кои ќе им помогнат на ТВ гледачите да видат се што гледа „пилотот“ зад воланот на тркачки автомобил. Формула 1 потпиша договор со „Racing Force Group“ за користење на ...