TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дуа Липа ја додава оваа евтина намирница богата со протеини во салатите

Трн - 16.05.2024

Една од најголемите светски поп ѕвезди е вистински гурман. Дуа Липа оваа недела гостуваше во подкастот Dish, каде откри дека е „опседната со храна“. „За мене е сон да посетам нови места, да јадам, да пробам различни работи и да пијам вино“, рече таа.

Дуа Липа во салатите ја додава оваа евтина храна богата со протеини (видео)

Во Центар - 16.05.2024

Една од најголемите светски поп ѕвезди е вистински хранител. Дуа Липа оваа недела гостуваше во подкастот Dish, каде откри дека е „опседната со храна“. „За мене е сон да посетам нови места, да јадам, да пробам различни работи и да пијам вино“, рече ...

Дуа Липа во салатите ја додава оваа евтина храна богата со протеини (видео)

Пулс24 - 16.05.2024

Една од најголемите светски поп ѕвезди е вистински хранител. Дуа Липа оваа недела гостуваше во подкастот Dish, каде откри дека е „опседната со храна“.„За мене е сон да посетам нови места, да јадам, да пробам различни работи и да пијам вино“, рече ...

Тајната на Дуа Липа: Во салатите додава евтина намирница богата со протеини/ВИДЕО

Вечер Прес - 16.05.2024

Една од најголемите светски поп ѕвезди е вистински хранител. Дуа Липа оваа недела гостуваше во подкастот Dish, каде откри дека е „опседната со храна“. „За мене е сон да посетам нови места, да јадам, да пробам различни работи и да пијам вино“, рече ...