TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Таинствено езеро под површина на море, кое го убива секој кој ќе влезе во него

Кајгана - 14.02.2018

Во мексиканскиот залив, не далеку од брегот на Њу Орлеанс, километар длабоко под површината на морето, се наоѓа езеро. Таинственото езеро го убива речиси секое суштество кое ќе ја има несреќата да влезе во него, пренесуваат странските медиуми.

Таинствено езеро под површината на морето го убива секој кој ќе нурне во него

Sky - 14.02.2018

Во Мексиканскиот залив, во близина на брегот на Њу Орлеанс, километар длабоко под површината на морето се наоѓа смртоносно езеро. Таинственото езеро е наречено и „џакузи на очајот“, бидејќи го убива секое живо суштество кое има несреќа да нурне во ...

Мистериозно езеро кое ги убива сите што нуркаат во него (видео)

Таратур - 14.02.2018

Во Мексикански Залив недалеку од брегот на ЊуОрлеанс, на еден километар под површината се наоѓа езеро. Таинственото езеро е познато како „џакузи на очајот“, затоа што ги убива сите живи суштества кои ќе нурнат во него.

Откриено езеро на дното од океанот! (видео)

Таратур - 14.02.2018

Во мексиканскиот залив, недалеку од обалата Њу Орлеанс, километар длабоко под површината на морето се наоѓа езеро. Таинственото езеро наречено е „џакузи на очајот“ бидејќи убива скоро секое живо битие кое има несреќа да влезе во него.

Мистериозно езеро кое ги убива сите што нуркаат во него

БркајРабота - 14.02.2018

Во Мексикански Залив недалеку од брегот на ЊуОрлеанс, на еден километар под површината се крие мистериозно езеро. Таинственото езеро е познато како „џакузи на очајот“, затоа што ги убива сите живи суштества кои ќе нурнат во него.