TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Анкета: Се повеќе католици во САД размислуваат за напуштање на црквата

Нова ТВ - 15.03.2019

Повеќе од една третина од американските католици поради педофилската криза во Католичката црква размислуваат да ја напуштат црквата, што е многу поголем број од тој во текот на последниот скандал, покажува најновото истражување на Галуп.

Анкета: Се повеќе католици во САД размислуваат за напуштање на црквата

Локално - 15.03.2019

Повеќе од една третина од американските католици поради педофилската криза во Католичката црква размислуваат да ја напуштат црквата, што е многу поголем број од тој во текот на последниот скандал, покажува најновото истражување на Галуп.

Анкета: Се повеќе католици во САД размислуваат за напуштање на црквата

24Инфо - 15.03.2019

Повеќе од една третина од американските католици поради педофилската криза во Католичката црква размислуваат да ја напуштат црквата, што е многу поголем број од тој во текот на последниот скандал, покажува најновото истражување на Галуп.

Се повеќе католици во САД размислуваат за напуштање на црквата

Н.Македонија - 15.03.2019

Повеќе од една третина од американските католици поради скандалите со педофилијата во Католичката црква размислуваат да ја напуштат црквата, што е многу поголем број од тој во текот на последниот скандал, покажува најновото истражување на Галуп.

Анкета: Се повеќе католици во САД размислуваат за напуштање на црквата

Независен - 15.03.2019

Повеќе од една третина од американските католици поради педофилската криза во Католичката црква размислуваат да ја напуштат црквата, што е многу поголем број од тој во текот на последниот скандал, покажува најновото истражување на Галуп.

Анкета: Се повеќе католици во САД размислуваат за напуштање на црквата

+инфо - 15.03.2019

Повеќе од една третина од американските католици поради педофилската криза во Католичката црква размислуваат да ја напуштат црквата, што е многу поголем број од тој во текот на последниот скандал, покажува најновото истражување на Галуп.

Анкета: Се повеќе католици во САД размислуваат за напуштање на црквата

Опсервер - 16.03.2019

Повеќе од една третина од американските католици поради педофилската криза во Католичката црква размислуваат да ја напуштат црквата, што е многу поголем број од тој во текот на последниот скандал, покажува најновото истражување на Галуп.