TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фајнер: Целта на САД е во 2024-та да ја стават Русија пред избор – преговори за мир или да се соочи со многу посилна ...

365 - 08.12.2023

Вашингтон планира да ја стави Москва пред избор – или да оди на преговори или „тие ќе имаат работа со многу посилна Украина, потпрена на многу помоќна индустриска база во САД и Европа“, изјави Џонатан Фајнер, заменик помошник на советникот за ...

Фајнер: САД имаат за цел да ја натераат Русија да оди на мировни преговори до крајот на 2024 година

Рацин - 08.12.2023

Вашингтон планира да ја стави Москва пред избор – или да оди на преговори или „тие ќе имаат работа со многу посилна Украина, потпрена на многу помоќна индустриска база во САД и Европа, изјави Џонатан Фајнер, заменик помошник на советникот за ...

Фајнер: САД имаат за цел да ја натераат Русија да оди на мировни преговори до крајот на 2024 година

Либертас - 08.12.2023

– Вашингтон планира да ја стави Москва пред избор – или да оди на преговори или „тие ќе имаат работа со многу посилна Украина, потпрена на многу помоќна индустриска база во САД и Европа, изјави Џонатан Фајнер, заменик помошник на советникот за ...

Фајнер: САД имаат за цел да ја натераат Русија да оди на мировни преговори до крајот на 2024 година

MakPress - 08.12.2023

- Вашингтон планира да ја стави Москва пред избор - или да оди на преговори или „тие ќе имаат работа со многу посилна Украина, потпрена на многу помоќна индустриска база во САД и Европа, изјави Џонатан Фајнер, заменик помошник на советникот за ...

Фајнер: САД имаат за цел да ја натераат Русија да оди на мировни преговори до крајот на 2024

Канал5 - 08.12.2023

Според него, во 2024 година САД, Европа и самата Украина, ќе ги зголемат капацитетите на нивните воено-индустриски комплекси. Вашингтон планира да ја стави Москва пред избор - или да оди на преговори или „тие ќе имаат работа со многу посилна ...

ФАЈНЕР: САД имаат за цел да ја натераат Русија да оди на мировни преговори до крајот на 2024

Денешен - 08.12.2023

Според него, во 2024 година САД, Европа и самата Украина, ќе ги зголемат капацитетите на нивните воено-индустриски комплекси. Вашингтон планира да ја стави Москва пред избор – или да оди на преговори или „тие ќе имаат работа со многу посилна ...